İsmail YK'dan Selamlar Var Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK'dan Selamlar Var Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK'dan Selamlar Var

+55
mihriban kılıç
sana_aşığım
aysenur yurtseven
ailia
Tatli_Bela
merym
asabi aşık
şUlee
ismail yk hayranı
ismail_yk_manyağı
sibel u. YK
yalancıyarim
mdemir
delikanli_kiz
aşık weysel
dilekyk
rukennnnn
asi yk
>yagmur<
uslanmaz90
-Seda YK-
24
sevgi_tutsağı
ÖzLEm İsMaİL YK
BiRGüL_YK54
eylül evrim
CANSELİN YK
smoke_dont
betül yurtseven
_zehra_yk
Mavi_Kiyamet
şeymayk_61
bitanesin-yk61
mutsuz yk
SaMaRa-YK
fenerb@hçe
CANIMMMMM58
seyma-f
souza07
edayk
yk için
ebru_yk
Nursemin&İsmail2
Şeyd@ YK
ismail-yurtseven
irem yurtseven
canimyk
can_yk
leylaa
yeşilli
fundagul
ceren yk
IsmaiL
ölümüne ykcı
burak-yk
59 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1İsmail YK'dan Selamlar Var Empty İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:11

burak-yk

burak-yk
Yeni Yk'Cı

Dün İsmail abi havaalanın'dan indikten 30 dk.sonra telefonla konuştuk.Sizlerin selamını gönderdim.Ayrıca onunda sizlere selamı var.Moral durumunu sordum kendisine ve moralinin iyiye gittiğini ve daha da iyi olacağını söyledi.Biz İsmail YK Fan Club olarak her zaman arkandayız dedim o da Allah Razı olsun herkesten onları çok seviyorum dedi.Bu yazın albüm çıkartacağını ve bu albümün daha güzel olacağını söyledi.Yola tam gaz devam edeceğiz dedi.

SAYGILARIMLA;
BURAK MANAP

2İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:12

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

çok teşekürler
durmak yok tabiki yola tam gaz devam edeceğiz kıskananlara inat gaza basıcaz tamam

3İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:21

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

sen ismaile telefonda mi konustun??

http://www.myspace.com/smail90

4İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:30

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

5İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:33

fundagul

fundagul
İyİ YK'Cı

tşkler tabi yola devem yazı sabırsızlıkla bekliyorum seni canımdan çok seviyorum ismaillim ölümüne yk

6İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:34

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tabikide ismailin daima arkasındayız
tşkler burak

7İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:42

leylaa

leylaa
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

saol
a.selamm
aglama

8İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 12:47

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

a.s biz hep arkasındayız tabiki desenize yaza bomba gibi girecez yinee

9İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 14:03

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

superrr bi haber ya saolllll bizde onun arkasindayis olumune ykciyissss

http://www.ismailykfanboard.net

10İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 14:09

irem yurtseven

irem yurtseven
BanLı Üye
BanLı Üye

SENİ TEPRİK ETMEK İSTİYORUM ÇOK GÜZEL BAŞARIYOSUN ..

11İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 14:16

ismail-yurtseven

ismail-yurtseven
Yeni Yk'Cı

tabikide yola devam...

12İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 14:31

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

Aleykümselam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun iyi olmasına bizde çok sevindik.yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyoruz.dediği gibi tam gaz yola devam ykmızlaaa..!!!!

13İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 14:42

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

a.s albümü beklıoruz sabırsızlıkla walla çok merak edıorum

YK İLE YOLA DEVAM

14İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 15:07

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

canimyk demiş ki:superrr bi haber ya saolllll bizde onun arkasindayis olumune ykciyissss

aynen a.s Gülümseme

15İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 15:28

yk için

yk için
Yeni Yk'Cı

a.s her zaman cnm benim s.c.s

16İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 15:55

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok teşekkürler
süper bir haber bu

http://www.ismailykfanboard.net

17İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 16:58

souza07

souza07
İyİ YK'Cı

ismail yk sen bu alemde teksin sensiz hayat düşünemiyorum... senin şarkılarınla hayattayım.

18İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 17:02

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

İsmail süpersin ya... kim ne derse desin biz arkandayız senin.. yürü... sen diğer sanatçılarla rakip bile olamazsın.. sen onalar gibi değilsin. sen daha farklısın,daha özelsin, daha değerlisin.. seni seven o kadar insan varki.. sen haklı olsnda haksız olsanda senin arkandayız.. seni çok seviyoruzz....

19İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 17:12

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

İsmail süpersin ya... kim ne derse desin biz arkandayız senin.. yürü... sen diğer sanatçılarla rakip bile olamazsın.. sen onalar gibi değilsin. sen daha farklısın,daha özelsin, daha değerlisin.. seni seven o kadar insan varki.. sen haklı olsnda haksız olsanda senin arkandayız.. seni çok seviyoruzz....

20İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 17:13

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

canım benim. a.s. seni çok seviyoruz yaa... birtanesin İsmail...

21İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 17:18

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

wischhhhhhhhhhh kurban olsunlar
heryerde selam gönderiyo hayranlarina

22İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 17:19

fenerb@hçe

fenerb@hçe
Yeni Yk'Cı

isailyk sen bitanesin senden daha iyi başka birini tanımıyorum sen hepsinden gözümde yüksektesin sadece senn şarkılarını dinliyorum

23İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 18:18

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

ewt albümü çıkarsın coştursun bizi canım ya seni çok seviyorum İSMAİLLLLLLLL

24İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 18:29

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

teşekkürler burak

25İsmail YK'dan Selamlar Var Empty Geri: İsmail YK'dan Selamlar Var Salı 3 Şub. 2009 - 21:10

bitanesin-yk61

bitanesin-yk61
İyİ YK'Cı

aleyküm selam keşke bizde arayabilsekte üzlmemesi gerektiğini söyleyebilsek

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-