Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi?

+50
son ykcıyım
aynuryk
özcan_34
_*YaRaLI AşıK*_
böCükk
**MELODİ YK**
**ŞeYmA**
[- Melankolik -]
-Seda YK-
GKhan_Kral
CANIMMMMM58
Nickimi7kedi
Delü YK'cı
RIDOCANYK
''İsMaiL CooL''
sivasli-kiz58
YKyusufYK
merve gül evcimik
sevilay
armaganyk
Mavi_Kiyamet
Gecelerin Adamı
delikanli_kiz
edayk
çirkin_38
FATİH_YK
merweyk
kar_tanesii17
*İsm@iList*
beyazgelincik
nil
barbie
mustafa yk
aysegulYK
GüL YK
cruel004
MÜMİNE YK
İSO KOLİK1
sp_cihan
özznur
betül yurtseven
YarGitme
Serseri Kız
DENİZZ
İSMAİLYKOZLEMYK
halit_yk18
SiyahRap_Yk
Bahri_Bahadır
çerkezkızı
EBRU AYDIN
54 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Ptsi 15 Eyl. 2008 - 10:52

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

YarGitme demiş ki:DusunmekLe olmuyy0r Kii = )

Zaten düşünmekLe kalmadım emin oL ddd

27Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Ptsi 15 Eyl. 2008 - 17:36

FATİH_YK

FATİH_YK
BanLı Üye
BanLı Üye

Serseri Kız demiş ki:evet düşündüm

Bende düşündüm yıldız arkim bigün az kaldı bunu yapmak üzereyim ama ne zaman bilmiyorum..

28Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Perş. 18 Eyl. 2008 - 18:46

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

canımı çöplükte bulmadım

29Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Cuma 24 Ekim 2008 - 18:24

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

daha çok küçüğüm önümde kocamaan bir hayat var

http://www.ismailykfanboard.net

30Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Cuma 31 Ekim 2008 - 17:50

delikanli_kiz

delikanli_kiz
Gelişmiş YK'Cı

evet düşündüm yapmadım ama kafam bozuk olursa faça atıyorum geçiyo alıştım:)

31Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Cuma 31 Ekim 2008 - 17:59

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

cehenneme gitmekmi istiyosun sakın deneme pişman olursun....

32Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Cuma 14 Kas. 2008 - 14:16

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

hemde cok istiyordum... kendime cok ta zarar vermistim ama artik mutlu olmak istiyorum aglama

33Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Ptsi 17 Kas. 2008 - 19:03

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yok dusunmedım allah kımseyı bu noktaya getırmesın asla..allah kımseyı yolundan sasırmasın cok zor bısey olsa gerek aglama

34Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Perş. 27 Kas. 2008 - 18:47

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hyr hiç düşünmedim

35Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Paz 7 Ara. 2008 - 12:13

merve gül evcimik

merve gül evcimik
İyİ YK'Cı

öyle bişeyi asla düşünmem allahın baba emanet ettği bu cana ben ihanet edemem hem neden intihar edeyimki tamamen aptallık bence kimse böyle birşey düşünmesin

36Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Paz 7 Ara. 2008 - 12:18

YKyusufYK

YKyusufYK
İyİ YK'Cı

merve gül evcimik demiş ki:öyle bişeyi asla düşünmem allahın baba emanet ettği bu cana ben ihanet edemem hem neden intihar edeyimki tamamen aptallık bence kimse böyle birşey düşünmesin

katılıyorum ne gerek var eninde sonunda öleceksin hem onun da hesabı var nasıl vericek hesabını..çok saçma birşey

37Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Paz 7 Ara. 2008 - 17:01

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet intihar etmeyi dusundum cunki kalbim cok aciodu...

38Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Paz 7 Ara. 2008 - 18:45

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

mariyayk demiş ki:yok dusunmedım allah kımseyı bu noktaya getırmesın asla..allah kımseyı yolundan sasırmasın cok zor bısey olsa gerek aglama

hAkLIsıN

http://www.ismailyk.all-up.com

39Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Ptsi 8 Ara. 2008 - 13:52

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

çok düşündüm ama anladım kı hiç bişey için değmezmiş ıntıhar etmem neyi değiştirir kı..

40Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Ptsi 8 Ara. 2008 - 13:55

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:hemde cok istiyordum... kendime cok ta zarar vermistim ama artik mutlu olmak istiyorum aglama
hayat herseye ragmen guzel degmeyecek bı ınsan ıcın bence bosuna kendını harap edıyorsun bırakta bırazda o ceksın aglama

41Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Ptsi 8 Ara. 2008 - 23:56

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:hemde cok istiyordum... kendime cok ta zarar vermistim ama artik mutlu olmak istiyorum aglama
hayat herseye ragmen guzel degmeyecek bı ınsan ıcın bence bosuna kendını harap edıyorsun bırakta bırazda o ceksın aglama

GüzeLmi biLemiyorum ama haLen seviyorum ben...karsiLiksiz masumca aglama

42Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Salı 9 Ara. 2008 - 7:55

Delü YK'cı

Delü YK'cı
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ben hiç düşünmedim ben neden dünyanin kahrını cekıyorumki o benim kahrımı ceksın ecelimle ölmeden bu dünyanın benden çekeceği var:D:D:D:D

http://www.ismailyktv.com

43Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Salı 27 Ocak 2009 - 20:38

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

yaptım bile.... kolumu kannatım sol kolumu.... PfFff
bilmem üvey babayla uraşmak zormuymuş Dağınık aglama

44Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Salı 27 Ocak 2009 - 23:38

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VALLA BEN DÜSÜNMEDIM DEGIL AMA?
ALLAHIMIN VERDIGI CANI ALLAH ALIR!
BU DERDI CEKMEYI BANA LAYIK GÖRDÜYSE?BOYNUM KILDAN INCE
AZRAIL KAPIYI CALANA DEK KATLANACAZ!

45Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Çarş. 28 Ocak 2009 - 0:32

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

çok zor günlerimde düşünmüşümdür ama saolsun arkadaşlarımla konuşurm hemn onlarla dertleşirm sonra saçma oldugnu anlarım

46Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Çarş. 28 Ocak 2009 - 0:41

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMMMMM58 demiş ki:VALLA BEN DÜSÜNMEDIM DEGIL AMA?
ALLAHIMIN VERDIGI CANI ALLAH ALIR!
BU DERDI CEKMEYI BANA LAYIK GÖRDÜYSE?BOYNUM KILDAN INCE
AZRAIL KAPIYI CALANA DEK KATLANACAZ!

47Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Çarş. 28 Ocak 2009 - 1:12

GKhan_Kral

GKhan_Kral
BanLı Üye
BanLı Üye

düne kadar haklımın ucundan geçmiyodu bian öfkeyle vallah düşündüm

48Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Çarş. 28 Ocak 2009 - 1:55

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BEN COK DÜSÜNDÜM ZATEN ÖMÜR AZ KALMIS ALLAHIN EMRIYLE ÖLMEK DAHA HAYIRLI

49Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Çarş. 28 Ocak 2009 - 14:26

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

düşünmüştüm Dağınık ama nedenini bilmeden ..... bilmiyorum yani...

50Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? - Sayfa 2 Empty Geri: Hiç İntihar Etmek İstediniz Mi? Perş. 29 Ocak 2009 - 0:01

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

DÜSÜNÜYOKTA CAN TATLI
AL BU DÜNYADAN YARAB YALVARIYORUM

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-