Şehit Edilen Askerin Mektubu Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Şehit Edilen Askerin Mektubu Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Şehit Edilen Askerin Mektubu

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Şehit Edilen Askerin Mektubu Empty Şehit Edilen Askerin Mektubu Salı 27 Ocak 2009 - 23:06

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Adı Soyadı : Serhat GENCER
Rütbesi : Dz.P.Astsb.Çvş.
Doğum Yeri : Kırıkkale
Doğum Tarihi : 1973
Olay Tarihi : 08.01.1994
Şahadet Tarihi : 08.01.1994
Şehit Olduğu Yer : Şırnak - Maden

Sevgili Ailem
İlk önce hepinizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Bu mektup ancak ben öldükten sonra sizin elinize geçecektir. Beni asla unutmayın. Hep kalbinizin bir köşesinde saklayın. Şunu asla unutmayın. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. Bu yüzden üzülmeyin. Yalnız size söylemek istediğim bir şey var. Ben Burcu’yu çok seviyordum ve bu sevgimi de mezara götürüyorum. Ben burda öldümse Allah yolunda, vatan namus ve millet yolunda öldüm. Benimle aslında gurur duyun ve gülün. Asla ağlamayın. Eğer ağlarsanız ben yattığım yerde rahat edemem. Dedeme de hepinizin selamını söylerim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Hepinizi çok özledim. Oğlunuz. Yazacak başka bir şey bulamıyorum

Bu ülkede şehitlik mektubunu yazıp operasyona giden binlerce mehmetçikten birisi. Vatan size minnettar.

2Şehit Edilen Askerin Mektubu Empty Geri: Şehit Edilen Askerin Mektubu Perş. 29 Ocak 2009 - 9:46

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Nefret Edilen Kadinlar