Bir Erkeğe Böyle Şeyler Yakışmıyor Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bir Erkeğe Böyle Şeyler Yakışmıyor Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bir Erkeğe Böyle Şeyler Yakışmıyor

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bir Erkeğe Böyle Şeyler Yakışmıyor Empty Bir Erkeğe Böyle Şeyler Yakışmıyor Salı 27 Ocak 2009 - 17:33

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Eski sevgilisi Yasemin Ergene'nin, "Keremcem'le aşk yaşamadık" dedikten sonra İzzet Özilhan'la Ferrari içinde görüntülenmesi üzerine "Sevgim az geldi, sana Ferari gerekti" isminde bir şarkı yazan Keremcem'e, genç oyuncudan yanıt geldi. Güzel oyuncu, "Bize değer verip bir şarkı yapmış, ne güzel! Bir erkeğe böyle şeyler yakışmıyor" dedi. Anadolu Holding'in veliahtı İzzet Özilhan'la birlikte olan Yasemin Ergene'nin sevgilisiyle birlikte Reina çıkışında kırmızı Ferrari içinde görüntülenmesi, eski erkek arkadaşı Keremcem'le ilgili sorulara da, "Onunla bir birlikteliğimiz yoktu, aşk yaşamadık" demesi, genç popçuyu kızdırdı. Yasemin Ergene'nin ilişkilerini inkar etmesi üzerine, "Sevgim az geldi, sana Ferrari gerekti" adında bir şarkı yazan Keremcem'in, "Birileri üzülsün, pişman olsun diye yazmadım. Ama 'Böyle bir ilişki yoktu' denmesi canını yakıyor, bağırıyorsun. Gönderme yok, 'kustuğum' duygulardan biri" diye konuşması, bu kez genç oyuncuyu kızdırdı. Keremcem'in böyle bir şarkı yazmasını çok önemsemediğini belirten Ergene, "Bana ve İzzet'e değer verip böyle bir şarkı yapmış, ne güzel! Ne diyebilirim ki... Erkeklerin bu şekilde davranması biraz yakışık almıyor açıkçası. Şaşırmadım, ama gerçekten tuhaf ve ayıp. Çok söyleyecek bir şeyim yok. Zamanı gelince tabii ki benim de açıklamalarım olacaktır. Ama şimdi değil. Çünkü şu an susmak da bir cevaptır diye

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BUYUR BURDAN YAK
HEY ALLAHIM HEY

3Bir Erkeğe Böyle Şeyler Yakışmıyor Empty Geri: Bir Erkeğe Böyle Şeyler Yakışmıyor Çarş. 28 Ocak 2009 - 14:25

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

CANIMMMMM58 demiş ki:BUYUR BURDAN YAK
HEY ALLAHIM HEY

haha bencede

http://www.ismailykfanboard.net

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı