Şok Oldugunuz Bir Olay ! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Şok Oldugunuz Bir Olay ! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Şok Oldugunuz Bir Olay !

+9
CANIMMMMM58
RIDVAN-YK58
**MELODİ YK**
zeynep1212
BiRGüL_YK54
yeşilli
DENİZZ
ozgur1903
EBRU AYDIN
13 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Şok Oldugunuz Bir Olay ! Salı 27 Ocak 2009 - 9:08

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Hayatınız da hiç beklemediğiniz ve şok olduğunuz bir olay olmuştur?Hadi bunlardan bahsedelim.Ben başlıyorum..

İsmail YK'yı Yakından Görüp Öpmek Şok Etti..Şok Demiyelimde HAyaL Gibiydi ddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

2Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Salı 24 Şub. 2009 - 13:48

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

Nee Bas GAza'da Klibine Çağırılmam Nee Hala Unutamıyorum o günü rüya gibiydi aşık ddd Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee Nee

http://www.ozgurforum.tk

3Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Çarş. 4 Mart 2009 - 23:00

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

küs oldugum ve hatta asla barışmayacagım dediğim arkadaşımn bizm eve gelip benden özür dilemesi ddd

http://www.ismailykfanboard.net

4Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 5 Mart 2009 - 17:46

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ceza nın konserine gittiğimde cazanın beni sahneye çağırması ve ona sarılmam hala unutamam aşık

5Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 5 Mart 2009 - 17:54

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ismail yk yı yakından görüp bnm gözlerimin içine bakmasıı spr dii yhaa dans dans aşık aşık aşık

6Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 5 Mart 2009 - 20:17

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

valla arkiler açık konuşmak gerekirse ben ismaili çıktığında sevmiyordum oçıkınca kanal değişiyodum annem izliyodu ben sinir oluyodum tabi annem yurseven kardeşleri tanıyomuş ve seviyomuş doğal olarak ismaili tanımış ve her çıktığında izliyodu allahım krize giriyodum resmen bi gün yine çıktı tv ye bakim dedim acaba bu adam ne diyo ve programın sonunda tek kelimeyle hayran kaldım ve şuan onun fanatik hayranıyım açıkçası o programı izledikten sonra şoka girdim çünki ismail hakkında hiç iyi düşünmüyodum

7Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 5 Mart 2009 - 21:38

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

BEN İSMAİL ABİMİ 1 KERE KONSERDE GÖRDÜM.O İLK SAHNEYE ÇIKTIĞI AN VARYA.O ANI HİÇBİRŞEYLE DEĞİŞMEM O ÖYLE CANLI GÖRDÜĞÜMDE ANNEME BAKTIM VE TABİ ANNEMDE ÇOK SEVİNDİ YANİ O ANI YAŞAYANLAR BİLİR ÇOK GÜZEL BİR ŞEY ONU GÖRMEK.

8Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Cuma 6 Mart 2009 - 10:51

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Babamın ilk kavgasını görünce haha

9Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Çarş. 9 Eyl. 2009 - 18:33

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

zeynep1212 demiş ki:valla arkiler açık konuşmak gerekirse ben ismaili çıktığında sevmiyordum oçıkınca kanal değişiyodum annem izliyodu ben sinir oluyodum tabi annem yurseven kardeşleri tanıyomuş ve seviyomuş doğal olarak ismaili tanımış ve her çıktığında izliyodu allahım krize giriyodum resmen bi gün yine çıktı tv ye bakim dedim acaba bu adam ne diyo ve programın sonunda tek kelimeyle hayran kaldım ve şuan onun fanatik hayranıyım açıkçası o programı izledikten sonra şoka girdim çünki ismail hakkında hiç iyi düşünmüyodum
ayyyyyyyyyyy
hic gülecegim yoktu valla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
benim anamda kücük emrah hastasiydi
iyyyyyyyy nesini seviyorsun bu patetes burunlunun derdim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sonra bir hayrani oldumki.
her gazetede resimleri keserdim ta ki canli görene kadar.
canli gördügümde kendini begenmis öküz öküz haraketleri bir sinir etti
SANKI YILLARCA HAYRAN OLDUGUM INSAN DEGIL
HIC TANIMADIGIM BIR INSANDI
ELIMI BILE VEREMEDIM
VALLA BEN BILE HALA INANAMIYORUM! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

10Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Çarş. 9 Eyl. 2009 - 18:40

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

dün qece istanbulda sel vardi. ikitellide de vardi ve ben saat 4te ordaydim. o insanlarin baqirislari o selin boyumuzu qecmesi hic aklmdan ckmiyor
alah düsmanima bile qöstermesin

11Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Cuma 11 Eyl. 2009 - 4:46

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

AYNEN KATILIYORUM SANA CANISI
BEN ALMANCA HABERLERDE DUYDUM DÜN
O GÖRÜNTÜLER HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE SCHOCK OLDUM!
ALLAHIM YARDIMCILARI OLSUN

12Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Salı 15 Eyl. 2009 - 10:56

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ismail yk hakkında EVLENDİ haberleri çıkardıklarında şok olmuştum ve sinirmden oturdum ağladıımmmm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

13Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Salı 15 Eyl. 2009 - 13:33

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

İsmail yk yı karşımda görünce vede bana naber deyipte bana sarılıp beni öpmesi beni şok etti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyktv.ile.biz

14Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Çarş. 16 Eyl. 2009 - 4:06

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

DÜN BENIM MUTFAK MOBILYAMI SÖKMEYE BIR GENC GELDI

BU GÜNE KADAR SÖKTÜGÜM EN TEMIZ MUTFAKTI DIYE CALISTIGIM CAFEDE HERKEZE ANLATTI

SCHOCK OLDUM
CIDDI CIDDI SÖYLÜYO
CANIMA DEGSIN TÜRKLERI BEYENMEYEN GAVURLARA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

15Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Çarş. 23 Eyl. 2009 - 21:54

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

22 YASINDA SÜBYANIN BIRI ASK ILAN ETTI CALISTIGIM CAFEDE
VALLAH FECI SCHOCK OLDUM!
MORUKLARA BU KADAR SCHOCK OLMUYORUM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

16Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Cuma 2 Ekim 2009 - 16:47

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BEN BUGÜN BIR SCHOCK OLDUM AMA AGIZIM ACIK KALDI!
ARBEITSAMTTA OTURUYORUM SIRA BEKLIYORUM!
BENIM TERMIN OLDUGU HERIF DEGILDE YAN ODADAN BIR BEAMTER ELINDE KAHVE FINCANI GECIYOR!
BANA DEDIKI:HANGI ODAYA GIRECEKSIN?
7 NUMARAYA DEDIM!
BENDE BU SANS YOKKI BÖYLE GÜZEL BAYAN GELSIN DEMEZMI?
GÜLERMISIN AGLARMISIN?
BEAMTELER BILE TIRLAMIS ARTIK!
VAY GAVUR VAYYYY DEDIM ICIMDEN

17Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Ptsi 26 Ekim 2009 - 21:44

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BU CUMARTESI RECHTSRADIKAL 5 MÜSTERI!
AYSE MUZIK ISTEGIMIZ VAR DEDILER!
NE ISTIYORSUNUZ DEDIM?
SENIN ARABADA DINLEDIGIN CD YI GETIR DEDILER!
GERCEKMI DEDIM?
CIDDI CIDDI GERCEK ISTEDILER!
HEP BERABER OYNADIK TAM ÜC SAAT!
ULA MASALARA CIKAN OLDU!
IKI GÜNDÜR HEM SCHOCK HEMDE GÜLÜYORUM AKLIMA GELDIKCE!
CAMERA OLUP CEKMEK GEREKIRDI YA!

18Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Çarş. 2 Ara. 2009 - 19:34

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

isomu ilk gördüğüm an

1. şarkısı bitene kadar şoktam çıkamadım
en sonunda annem cimcik attıda öyle kendime geldim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

19Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 3 Ara. 2009 - 16:32

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

Şok Oldum Konu banu aLKanın Bir masa önunde Yemek yedim anDı Gülümseme Karşımda görunce heycanLandım oha la bu ne DiDim Gülümseme HoLLaNDa ineĞi AyaKLanMış Didim Gülümseme

20Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 3 Ara. 2009 - 17:16

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ay gel öpem seni ne güldüm ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

21Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 3 Ara. 2009 - 17:17

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

waLLa BaK La oHa DiDim HoLLanDa İNeĞi karşuMDa oha ddd

22Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 3 Ara. 2009 - 17:18

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

allahima kuranima bende derdim
BENDE EMRAHA BUNA BENZER DEDIM
HADI LAN PATATES BURUNLU SENI DEDIM
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

23Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 3 Ara. 2009 - 17:20

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

Gülümseme Ama yanınDaKi ringoLAr nasıl bakior Kıza DeDim Kalk Sevgi kaLk Saada BuLaşmasıN hemen gidek Didim ddd ayayahaha restoranttan hemen kaÇtık ddd

24Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 3 Ara. 2009 - 17:30

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

oh agizina saglik
ben simdi schock oldum
benim msn gendiliginden acilivedi gari
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

25Şok Oldugunuz Bir Olay ! Empty Geri: Şok Oldugunuz Bir Olay ! Perş. 3 Ara. 2009 - 17:32

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

aslında çok varda bu en dramitk ve ilgin olanı ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki