Hayatı ister izlemekle yetin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iste sahne senin!
Siz karar verin izlemek mi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sahne de olmak mı !
Çekimser olmayın hiçbir zaman !
Hayat denilen beş harfli kurmaca..
İzlediğinizi varsayalım.
Oturup karşısında çekirdek çıtlayıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elinizi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayağınızı her şeyden çektiğinizi…
Hep başkalarının dürtülerine göre hareket etmek sıkıcı gelmez mi insana?
Renksiz olmaz mı öyle bir hayat?
Oysa ki tam tersi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sahnede kalmak her dakika her saat…
İçinden geçmek dertlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tasaların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevinçlerin . Kolaylıkla üstünden atlamak değil.
Zorlukları göre göre[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seve seve hayata karşı oynamak.
Her şeyin temelinde yatan değil midir sahne de olmak ?
İki seçenekte sizin elinizde !
Siz karar verin izlemek mi sahne de kalmak mı ?
Ben çoktan kararımı verdim;
Hayatımın başrol oYuNCu'suyum !
Nefes almak bizim elimizde!...
Siz karar verin izlemek mi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sahne de olmak mı !
Çekimser olmayın hiçbir zaman !
Hayat denilen beş harfli kurmaca..
İzlediğinizi varsayalım.
Oturup karşısında çekirdek çıtlayıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elinizi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayağınızı her şeyden çektiğinizi…
Hep başkalarının dürtülerine göre hareket etmek sıkıcı gelmez mi insana?
Renksiz olmaz mı öyle bir hayat?
Oysa ki tam tersi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sahnede kalmak her dakika her saat…
İçinden geçmek dertlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tasaların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevinçlerin . Kolaylıkla üstünden atlamak değil.
Zorlukları göre göre[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seve seve hayata karşı oynamak.
Her şeyin temelinde yatan değil midir sahne de olmak ?
İki seçenekte sizin elinizde !
Siz karar verin izlemek mi sahne de kalmak mı ?
Ben çoktan kararımı verdim;
Hayatımın başrol oYuNCu'suyum !
Nefes almak bizim elimizde!...