-oglunuz kara hastaliga tutulmus hamdi bey. sevdigine kavusmazsa olecek.
-mumkunati yok doktor bey..
-cocugunuzdan daha mi degerli gururunuz
-yahu ne gururu doktor.. bizim oglan jennifer lopez der dururdu. ben nasil alayim o kizi ogluma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-sizin oglan da hic tamahkar degilmis ayol [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek.
+ dağ dağa kavuşur, insan insana kavuşmaz doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- hanfendi acele etmezseniz kızınız ölecek
+ acele giden ecele gider doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- ben de onu diyorum işte ölüyo kızınız
+ ölenle ölünmez doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- siz bilirsiniz. ben elimden geleni yaptım valla.
+ el elden üstündür doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- eeeehh yettii be .mna koycam heee
+ her kuşun eti yenmez doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-oğlunuz sevdiğine kavuşamazsa ölecek beyefendi
+tamam bi dakika getiriyorum...
...
+aha geldiler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-yuh! harem olayı osmanlıdan sonra kalkmamışmıydı yahu ?
+benim bildiklerim bunlar vallahi doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-lan ***** yaşayacağı varsa da birini seçtikten sonra diğerleri zaten öldürür bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+hadi o zaman başlıyoruz... euzübillahi... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-hanımefendi oğlunuz sevdiğiyle yiyişemezse ölecek!
-nasıl yaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-aman şey pardon kavuşamazsa ölecek diyecektim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-hee kavuşmak tamam kavuşur kavuşur hatta yiyişir biLe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-sevdiğinize kavuşamazsanız öleceksiniz beyfendi!
-neden doktor bey?
-ince hastalığa yakalanmışsınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-ama benim sevdiğim kalın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bel ölçüsü 110 etine dolgundur yani
-ee bu durumda sevdiğinize kavuşursanız ölme tehlikeniz var altında falan kalırsanız mazallah yani
-noldu şimdi
-iki ucu b.klu değnek oldu efenim s.ttrin gidin şimdi ücretiniz 200 YTL
-no'ldu neden çağırdınız beni buraya ?
-doktor bey kızımın durumu çok kötü bi baksanız
+hmm bakıyım. kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek hastalığına yakalanmış maalesef
-erik getiriyim o zaman kızım eriği çok sever [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+ne eriği be. sevgilisi yok mu bu kızın onu getirin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-sevgilisi yok ki
+bu çok kötü işte. hemen bi sevgili bulmalı kendine
-...
+merak etmeyin ben yaparım size bu iyiliği. hasta oldum kızınıza [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-çabuk defol evimden
+bi kere yaladım bişey olmaz di mi
-kızınız sevdiğine kavuşsada kavuşmasada ölecek hastalığına yakalanmış
+lan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-aha geberiyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-oğlunuz öldü ahmet bey
+ama nasıl olur. sevdiği kızı getirmiştik
-evet ama aslında sevmiyorlarmış birbirlerini. küsmüşler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+hasittir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-valla öyle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- kızınız hasta.
+ nesi var ?
- sevdiğine kavuşamazsa ölücek hastalığına yakalanmış [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tek çareniz var. sevdiğini getirmelisiniz
+ eminmisiniz ?
- evet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.
.
.
.
+ doktor bey geldik
- getirdiniz mi ?
+ evet. kokudan anlaşılmıyo mu ?
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne bu koku [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+ osuruk bombası. kızımız çok sever [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölücek hastalığına yakalanmış...
+ ee yani ?
- sevdiğini getirmezseniz ölür [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.
.
.
+ Getirdik sevdiğini doktor bey
1 gün sonra;
+ Malesef kızınız öldü.
- e ama getirmiştik sevdiğini
+ Meğerse sizin kız veremmiş, test sonuçları karıştırmışız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Hassss.ktr!
+kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek beyfendi
-hemen bulup getirelim kurtulsun kızım
+ahahahah şaka lan 1 günlük ömrü var kızınızın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-delimisin be adam ne biçim doktorsun
+hep bu repliği söylemek istemiştim filmlerdeki gibi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek
+ulan bari burda yapmayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-bu hastanede sanal reklam uygulaması yapılmaktadır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- kocanız sevdiğine kavuşmazsa ölecek hanfendi
+ama ben burdayım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- aha gidiyo adam
+gebersin pislik ühüü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-mumkunati yok doktor bey..
-cocugunuzdan daha mi degerli gururunuz
-yahu ne gururu doktor.. bizim oglan jennifer lopez der dururdu. ben nasil alayim o kizi ogluma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-sizin oglan da hic tamahkar degilmis ayol [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek.
+ dağ dağa kavuşur, insan insana kavuşmaz doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- hanfendi acele etmezseniz kızınız ölecek
+ acele giden ecele gider doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- ben de onu diyorum işte ölüyo kızınız
+ ölenle ölünmez doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- siz bilirsiniz. ben elimden geleni yaptım valla.
+ el elden üstündür doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- eeeehh yettii be .mna koycam heee
+ her kuşun eti yenmez doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-oğlunuz sevdiğine kavuşamazsa ölecek beyefendi
+tamam bi dakika getiriyorum...
...
+aha geldiler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-yuh! harem olayı osmanlıdan sonra kalkmamışmıydı yahu ?
+benim bildiklerim bunlar vallahi doktor bey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-lan ***** yaşayacağı varsa da birini seçtikten sonra diğerleri zaten öldürür bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+hadi o zaman başlıyoruz... euzübillahi... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-hanımefendi oğlunuz sevdiğiyle yiyişemezse ölecek!
-nasıl yaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-aman şey pardon kavuşamazsa ölecek diyecektim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-hee kavuşmak tamam kavuşur kavuşur hatta yiyişir biLe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-sevdiğinize kavuşamazsanız öleceksiniz beyfendi!
-neden doktor bey?
-ince hastalığa yakalanmışsınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-ama benim sevdiğim kalın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bel ölçüsü 110 etine dolgundur yani
-ee bu durumda sevdiğinize kavuşursanız ölme tehlikeniz var altında falan kalırsanız mazallah yani
-noldu şimdi
-iki ucu b.klu değnek oldu efenim s.ttrin gidin şimdi ücretiniz 200 YTL
-no'ldu neden çağırdınız beni buraya ?
-doktor bey kızımın durumu çok kötü bi baksanız
+hmm bakıyım. kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek hastalığına yakalanmış maalesef
-erik getiriyim o zaman kızım eriği çok sever [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+ne eriği be. sevgilisi yok mu bu kızın onu getirin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-sevgilisi yok ki
+bu çok kötü işte. hemen bi sevgili bulmalı kendine
-...
+merak etmeyin ben yaparım size bu iyiliği. hasta oldum kızınıza [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-çabuk defol evimden
+bi kere yaladım bişey olmaz di mi
-kızınız sevdiğine kavuşsada kavuşmasada ölecek hastalığına yakalanmış
+lan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-aha geberiyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-oğlunuz öldü ahmet bey
+ama nasıl olur. sevdiği kızı getirmiştik
-evet ama aslında sevmiyorlarmış birbirlerini. küsmüşler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+hasittir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-valla öyle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- kızınız hasta.
+ nesi var ?
- sevdiğine kavuşamazsa ölücek hastalığına yakalanmış [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tek çareniz var. sevdiğini getirmelisiniz
+ eminmisiniz ?
- evet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.
.
.
.
+ doktor bey geldik
- getirdiniz mi ?
+ evet. kokudan anlaşılmıyo mu ?
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne bu koku [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
+ osuruk bombası. kızımız çok sever [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölücek hastalığına yakalanmış...
+ ee yani ?
- sevdiğini getirmezseniz ölür [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.
.
.
+ Getirdik sevdiğini doktor bey
1 gün sonra;
+ Malesef kızınız öldü.
- e ama getirmiştik sevdiğini
+ Meğerse sizin kız veremmiş, test sonuçları karıştırmışız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Hassss.ktr!
+kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek beyfendi
-hemen bulup getirelim kurtulsun kızım
+ahahahah şaka lan 1 günlük ömrü var kızınızın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-delimisin be adam ne biçim doktorsun
+hep bu repliği söylemek istemiştim filmlerdeki gibi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-kızınız sevdiğine kavuşmazsa ölecek
+ulan bari burda yapmayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-bu hastanede sanal reklam uygulaması yapılmaktadır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- kocanız sevdiğine kavuşmazsa ölecek hanfendi
+ama ben burdayım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- aha gidiyo adam
+gebersin pislik ühüü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]