Beyaz Show'da Hadise fırtınası
Beyaz Show'da kelimenin tam anlamıyla fırtına esti
Hadise, canlı performansıyla yine milyonları hayran bıraktı!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Beyaz Show'a konuk olan Hadise, hem kıyafeti hem şarkıları hem de sempatikliği ile herkesin gönlünü kazandı,
en çok da Beyaz'ın...
Beyazıt Öztürk, Kanal D'de ekrana gelen programının bu haftaki bölümünde Hadise ve Yılmaz Erdoğan ile
BKM Mutfak ekibini konuk etti.
Beyaz ve Yılmaz Erdoğan arasında Hadise'ye sarılıp öpme yarışı yaşandı.
Seksi kıyafeti ile dikkat çeken Hadise'ye bir kaç kez sarılan Beyaz, bir de şanssızlık yaşadı. Beyaz'ın
ceketi Hadise'nin makyaj malzemelerine bulandı. Beyaz, uzun uğraşlarla ceketindeki lekeleri çıkartmayı başardı.
Hadise, seksi kıyafeti ve tavırları ile dikkatleri çekerken, Eurovision'da seslendireceği 'Düm Tek Tek' şarkısındaki
kıvrak dansları ile de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Şarkısını ilk söylediğinde Belçika'daki plak şirketinden olumsuz eleştiriler aldığını anlatan Hadise, buna karşın kendisinin
'Düm Tek Tek'i çok sevdiğini ve arkasında durduğunu belirtti. Hadise, "Ben her zaman bu şarkıyı korudum, çok
mutluyum. Böyle güzel tepkiler de beni mutlu ediyor" diye konuştu.
Beyaz Show'da kelimenin tam anlamıyla fırtına esti
Hadise, canlı performansıyla yine milyonları hayran bıraktı!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Beyaz Show'a konuk olan Hadise, hem kıyafeti hem şarkıları hem de sempatikliği ile herkesin gönlünü kazandı,
en çok da Beyaz'ın...
Beyazıt Öztürk, Kanal D'de ekrana gelen programının bu haftaki bölümünde Hadise ve Yılmaz Erdoğan ile
BKM Mutfak ekibini konuk etti.
Beyaz ve Yılmaz Erdoğan arasında Hadise'ye sarılıp öpme yarışı yaşandı.
Seksi kıyafeti ile dikkat çeken Hadise'ye bir kaç kez sarılan Beyaz, bir de şanssızlık yaşadı. Beyaz'ın
ceketi Hadise'nin makyaj malzemelerine bulandı. Beyaz, uzun uğraşlarla ceketindeki lekeleri çıkartmayı başardı.
Hadise, seksi kıyafeti ve tavırları ile dikkatleri çekerken, Eurovision'da seslendireceği 'Düm Tek Tek' şarkısındaki
kıvrak dansları ile de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Şarkısını ilk söylediğinde Belçika'daki plak şirketinden olumsuz eleştiriler aldığını anlatan Hadise, buna karşın kendisinin
'Düm Tek Tek'i çok sevdiğini ve arkasında durduğunu belirtti. Hadise, "Ben her zaman bu şarkıyı korudum, çok
mutluyum. Böyle güzel tepkiler de beni mutlu ediyor" diye konuştu.