Makyaj Hatalari Icin  Cözümler Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Makyaj Hatalari Icin  Cözümler Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Makyaj Hatalari Icin Cözümler

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Makyaj Hatalari Icin  Cözümler Empty Makyaj Hatalari Icin Cözümler Cuma 23 Ocak 2009 - 0:14

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Makyaj sırasında ne kadar dikkat ederseniz edin mutlaka bir takım hatalar yaparsınız. İstenmeyen sonuçlarla karşılaştınızda hemen telaşlanmayın. Makyaj sırasında ne kadar dikkat ederseniz edin mutlaka bir takım hatalar yaparsınız. Kimi zaman eliniz titrer, kimi zaman aceleden hata yaparsınız. İstenmeyen sonuçlarla karşılaştınızda hemen telaşlanmayın. Onları da çözmenin yolları var. Dudak fırçası kayarsa; pamuklu çubuk imdadınıza yetişir. Pamuklu çubukla lekeyi hafifçe sildikten sonra başka bir çubuğu fondötenleyip tekrar silin. Sonra pudralayıp rujunuzu tekrar sürebilirsiniz. Renklerde yanıldıysanız; makyaja sil baştan başlamak zorunda değilsiniz. Aplikatöre toz pudra koyup göz farının fazlasını gözün iç kısmına doğru yavaşça silin. Yeterli olana kadar devam edin. Aynı işi allık için de yapın. Alık fırçasını pudralayın ve üzerinden birkaç kez gidip gelin. Böylece allığın rengini hafifletebilirsiniz.

2Makyaj Hatalari Icin  Cözümler Empty Geri: Makyaj Hatalari Icin Cözümler Cuma 23 Ocak 2009 - 10:03

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşk. paylaşımın için oda çok fazla olur kızz bir sürü pudar ddd
ben az makyajdan yanayım ddd

3Makyaj Hatalari Icin  Cözümler Empty Geri: Makyaj Hatalari Icin Cözümler Salı 27 Ocak 2009 - 12:21

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

çerkezkızı demiş ki:tşk. paylaşımın için oda çok fazla olur kızz bir sürü pudar ddd
ben az makyajdan yanayım ddd
cok yapanLar icin i$e Yarar... ddd
Rica ettim Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Bronz Makyaj
» Mineral Makyaj