"10 Kisiyi Gercekten Öldürdüm" Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

"10 Kisiyi Gercekten Öldürdüm" Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

"10 Kisiyi Gercekten Öldürdüm"

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1"10 Kisiyi Gercekten Öldürdüm" Empty "10 Kisiyi Gercekten Öldürdüm" Perş. 22 Ocak 2009 - 23:09

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

'Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı, 45 yıllık tiyatro sanatçısı Atilla Olgaç hayatıyla ilgili bir gerçeği ilk kez Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunduğu 'Orada Neler Oluyor'da açıkladı.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Atilla Olgaç "Kılıç karakteriyle senaryo gereği adam öldürdük. Ama ne yazık ki bu vatan için ben gerçek hayatta 10 kişiyi vurdum" dedi.

Atilla Olgaç "Askerlikte terhisime 1 gün kalmıştı. Tam o sırada
KıbrısKıbrıs'a gönderdiler. Savaşın en acımasızca ve en kanlı bölümünün sürdüğü temizleme harekatında görev verdiler. Komutana 'Yapamam, adam öldüremem, ben sanatçıyım' dedim. 'Burada sanat bitti. Burası gerçek hayat, savaş.

Emir verdim mi öldüreceksin' dedi. İlk öldürdüğüm çocuk 19 yaşında, esir düşmüş bir askerdi. Silahı yüzüne doğrulttuğumda yüzüme tükürdü. Alnından vurdum, öldü. Daha sonraki çatışmalarda 9 kişiyi daha öldürdüm. Öldürdükten sonra gidip karargâhta ağlıyor, ertesi gün yine öldürüyordum. Rüyamdan çıkmıyor. Uzun süre psikolojik tedavi gördüm. Bu yüzden hala et yiyemiyorum. Kan göremiyorum. Aklıma öldürdüğüm çocuklar, kokmuş cesetler geliyor" dedi.

Barış Hareketi oldu. Beni Mersin'den "O lanet olası görüntü gitmiyor"
Bu acıyı 25 yıl sonra ilk kez itiraf ettiğini söyleyen Atilla Olgaç "Türkiye'de korkunç bir savaşta bulunmuş, adam öldürmüş, gazilik unvanı almış tek sanatçıyım" dedi. Atilla Olgaç sözlerine şöyle devam etti: Savaş uzun süre mesleğimi de etkiledi. Kitlendim, bir şey yapamadım. Bugün o komutanın 'Hep sahnede numaradan mı adam öldüreceksin
. Silahı al da, gerçekten öldür bakalım. Nasıl oluyormuş' dediğini hatırlıyorum. " dedi.

2"10 Kisiyi Gercekten Öldürdüm" Empty Geri: "10 Kisiyi Gercekten Öldürdüm" Paz 15 Şub. 2009 - 13:07

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

inanmıyorum yaa

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-