arkadaşlar benim bi sevdiğim vardı...biz birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. 6 ay kadar çıktık aramızda hç bir sorun yoktu gayet çok mutluyduk.arada sırada küssek bile 5 dk geçmez barışırdık hemen.hergün sınıfta beraber oturuduk okulda berarber gezerdik.ama abimin öğrenmesiyle malesef ayrıldık daha doğrusu ayrılmak zorunda kaldık.ayrıldığımzda bile hergece msj laşırdık ayrılsak bile hiç birbirimizden kopmadık .abim olucak o şahsiyet msjlaştığımızı anlamış ve telimi elimden aldı eğer şikayet edersen bnde babamlara herşeyi anlatırım dedi.çaresiz olarak bişi yapamadım.Sonra bu okula gelmemeye başladı.ne kadar ayrılmış olsakta bn merak içindeydim ''acaba neden gelmiyo ''diye.sonrada öğrendim ki taşınıcaklarmış .okula vedalaşmaya geldiğinde birbirimize sıkıca sarılıp ağladık.giderken son sözü SENİ ÇOK SEVDİM BUNU SAKIN UNUTMA oldu.ertesi gün msj geldi bana SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLİCEM BİTANEM diye.bn onun için haftalarca ağladım göz yaşı döktüm.bnde ona msj attım ama teli kapalıydı.abim de dedi:'unutucaksın başka çaren yok'dedi
şimdi ben onu nasıl unuturum lütfen yardım edin bana lütfen