Hadise Iddiali Konustu ! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hadise Iddiali Konustu ! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hadise Iddiali Konustu !

+5
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
CANIMMMMM58
ozgur1903
RIDOCANYK
Mavi_Kiyamet
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Hadise Iddiali Konustu ! Empty Hadise Iddiali Konustu ! Paz 18 Ocak 2009 - 18:19

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Hadise iddialı konuştu: Sonuç hüsran olmaz

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi.

HADİSE FOTOĞRAFLARI
Moskova'da mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi.
HADİSE, Belçika'dan Türkiye'ye dönerken yaptığı açıklamada, “Düm Tek Tek” isimli şarkısının Eurovision yarışmasının havasına çok uyduğunu, insanların yorumlarından çok hoşnut olduğunu, olumlu tepkilerin kendisini şaşırtacak boyutta fazla gözüktüğünü, bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yarışma hazırlıklarının çok yoğun geçtiğini anlatan Hadise, “Her şeyin mükemmel olmasını, Türkiye'yi en güzel şekilde dünyaya tanıtmak istiyorum. En önemlisi budur. Ayrıca, benim için sadece şarkı değil, tüm sahne performansım çok önemli” dedi. Eurovision'a uyum sağlamanın ve bu arada kendi çizgisini yansıtmanın önemine değinen sanatçı, yarışma kuralları çerçevesinde “pek çok sahne sürprizi” düşündüğünü, sonucun iyi olacağına inandığını ifade etti.
“Düm Tek Tek şarkısının sözleri çok güzel” diyen Hadise, “Ben bir şarkıcı olarak öncelikle şarkı sözüne bakarım. İngilizce şarkı seçiminin bir nedeni de budur. Daha çok sayıda insan şarkının sözlerini anlayabilecek. İngilizce sözler Türkiye açısından daha avantajlı ve ben İngilizce'yi çok iyi okuyabiliyorum. Sesime, tavrıma ve sahnedeki duruşuma İngilizce daha çok yakışıyor. Düm Tek Tek kalbin atışını simgeliyor. Şarkının mesajı budur” dedi.
DÖVMELERİMİN ANLAMI ÇOK GÜZEL
Küçüklüğünden beri şarkıcı olmak istediğini belirten Hadise, tiyatro, ayakkabı ve kıyafet tutkusunun da çocukluğundan beri sürdüğünü, sinemayı, araba kullanmayı, sporu sevdiğini anlattı. Vücudunda üç dövme olduğunu ifade eden sanatçı, bileğindeki dövmenin kız kardeşinde de bulunduğunu ve kardeşler arasında bitmeyen sevgiyi simgelediğini söyledi. Hadise, “Belimdeki dövmenin anlamı çok derin, onu açıklamak istemiyorum. Gizem güzel bir şey. Dövmeler hayatımdaki önemli anları yansıtıyor. Görünmeyen yerlerime dövme yaptırmayı tercih ediyorum. Ensemde yeni bir tane yaptırdım. Latince bir yazı var. Anlamı, kendi kanatları ile uçan bir kız. Ben kendi kanatlarımla uçmayı seviyorum. Düm Tek Tek şarkısında da melek sözü geçiyor. Meleklerin de kanatları var. Dövme yapıldı, ardından bu şarkı yapıldı. Ben bunda kaderin rolüne inanıyorum. Bir dövmem de kalçamda. O da Tibetce. Onun anlamı da çok özel.” Sahneye çıkmadan önce hep mavi boncuk taktığını anlatan Hadise, Eurovision'da da bunu yapacağını, aksi takdirde kendisini “mikrofonsuz” hissettiğini söyledi.
ÖZEL HAYATIM ÖZEL KALSIN
“Özel hayatımın özel kalmasına özen gösteriyorum." diyen Hadise, "Bu yüzden insanlar beni magazin programlarında az görüyorlar. Çok gezmeyi sevmiyor, gideceğim yerleri iyi seçiyorum. Kapılarınızı herkese çok açarsanız sonra kapatmak zor oluyor. Duygusal bir insanım ve izleyiciler bunu sahnede görüyorlar. Duygulu şarkılarda duygulanırım, bazen ağlarım. Annemi ve kardeşlerimi çok seviyorum, onlar için her şeyi yaparım. Çalışmadığım günlerde sıradan şeyler yapmaktan zevk alırım. Mesela bir yerde oturup insanları izlemek, elimde kağıt, kalem ve sütlü kahve varken şarkı sözleri yazmak hoşuma gider” dedi.

2Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Paz 18 Ocak 2009 - 18:22

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

VAY INS BIRINCI OLUR YA SRKIISDA COK GUZEL VALLA TSKRLER ZEYNEP

3Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Paz 18 Ocak 2009 - 18:53

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:VAY INS BIRINCI OLUR YA SRKIISDA COK GUZEL VALLA TSKRLER ZEYNEP
rica Kırp

4Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Paz 18 Ocak 2009 - 18:59

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

Mavi_Kiyamet demiş ki:Hadise iddialı konuştu: Sonuç hüsran olmaz

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi.

HADİSE FOTOĞRAFLARI
Moskova'da mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi.
HADİSE, Belçika'dan Türkiye'ye dönerken yaptığı açıklamada, “Düm Tek Tek” isimli şarkısının Eurovision yarışmasının havasına çok uyduğunu, insanların yorumlarından çok hoşnut olduğunu, olumlu tepkilerin kendisini şaşırtacak boyutta fazla gözüktüğünü, bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yarışma hazırlıklarının çok yoğun geçtiğini anlatan Hadise, “Her şeyin mükemmel olmasını, Türkiye'yi en güzel şekilde dünyaya tanıtmak istiyorum. En önemlisi budur. Ayrıca, benim için sadece şarkı değil, tüm sahne performansım çok önemli” dedi. Eurovision'a uyum sağlamanın ve bu arada kendi çizgisini yansıtmanın önemine değinen sanatçı, yarışma kuralları çerçevesinde “pek çok sahne sürprizi” düşündüğünü, sonucun iyi olacağına inandığını ifade etti.
“Düm Tek Tek şarkısının sözleri çok güzel” diyen Hadise, “Ben bir şarkıcı olarak öncelikle şarkı sözüne bakarım. İngilizce şarkı seçiminin bir nedeni de budur. Daha çok sayıda insan şarkının sözlerini anlayabilecek. İngilizce sözler Türkiye açısından daha avantajlı ve ben İngilizce'yi çok iyi okuyabiliyorum. Sesime, tavrıma ve sahnedeki duruşuma İngilizce daha çok yakışıyor. Düm Tek Tek kalbin atışını simgeliyor. Şarkının mesajı budur” dedi.
DÖVMELERİMİN ANLAMI ÇOK GÜZEL
Küçüklüğünden beri şarkıcı olmak istediğini belirten Hadise, tiyatro, ayakkabı ve kıyafet tutkusunun da çocukluğundan beri sürdüğünü, sinemayı, araba kullanmayı, sporu sevdiğini anlattı. Vücudunda üç dövme olduğunu ifade eden sanatçı, bileğindeki dövmenin kız kardeşinde de bulunduğunu ve kardeşler arasında bitmeyen sevgiyi simgelediğini söyledi. Hadise, “Belimdeki dövmenin anlamı çok derin, onu açıklamak istemiyorum. Gizem güzel bir şey. Dövmeler hayatımdaki önemli anları yansıtıyor. Görünmeyen yerlerime dövme yaptırmayı tercih ediyorum. Ensemde yeni bir tane yaptırdım. Latince bir yazı var. Anlamı, kendi kanatları ile uçan bir kız. Ben kendi kanatlarımla uçmayı seviyorum. Düm Tek Tek şarkısında da melek sözü geçiyor. Meleklerin de kanatları var. Dövme yapıldı, ardından bu şarkı yapıldı. Ben bunda kaderin rolüne inanıyorum. Bir dövmem de kalçamda. O da Tibetce. Onun anlamı da çok özel.” Sahneye çıkmadan önce hep mavi boncuk taktığını anlatan Hadise, Eurovision'da da bunu yapacağını, aksi takdirde kendisini “mikrofonsuz” hissettiğini söyledi.
ÖZEL HAYATIM ÖZEL KALSIN
“Özel hayatımın özel kalmasına özen gösteriyorum." diyen Hadise, "Bu yüzden insanlar beni magazin programlarında az görüyorlar. Çok gezmeyi sevmiyor, gideceğim yerleri iyi seçiyorum. Kapılarınızı herkese çok açarsanız sonra kapatmak zor oluyor. Duygusal bir insanım ve izleyiciler bunu sahnede görüyorlar. Duygulu şarkılarda duygulanırım, bazen ağlarım. Annemi ve kardeşlerimi çok seviyorum, onlar için her şeyi yaparım. Çalışmadığım günlerde sıradan şeyler yapmaktan zevk alırım. Mesela bir yerde oturup insanları izlemek, elimde kağıt, kalem ve sütlü kahve varken şarkı sözleri yazmak hoşuma gider” dedi.
Eurovisionda iyi şanslar =)

En son ozgur1903 tarafından Salı 2 Haz. 2009 - 18:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://www.ozgurforum.tk

5Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Paz 18 Ocak 2009 - 19:02

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

Bu arada paylaşınm için saol zeynep çok danke ddd

http://www.ozgurforum.tk

6Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Paz 18 Ocak 2009 - 19:09

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ozgur1903 demiş ki:Bu arada paylaşınm için saol zeynep çok danke ddd
Bitte Canim haha

7Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Paz 18 Ocak 2009 - 19:10

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ya bu bizim türkler bastan iddiali konusmasi olmasa?
is ciddiye bindimi sasiriyorlar
ALLAH BILIR NE OLACAGINI!
BIZ ALMANYADA YASAYAN TÜRKLER OLARAK ONDAN COK ISTERIZ IYI SONUCU SONUNDA ALMANLAR BIZE LAF ATACAK HADISEYI NERDE GÖRECEKLER!
BEN IDDIALI KONUSMAM SADECE DUA EDERIM ICIMDEN!
INSALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA CIKARMAZ!

8Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 8:17

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Paylaşımın için teşekkürler canım.Hadise'ye başarılar diliyorum.İnşallah ülkemizi birinci yapar...

9Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 13:09

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

inşlllah biirnci oluruz danke zeynep... ddd

http://www.ismailykfanboard.net

10Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 14:57

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ÖzLEm İsMaİL YK demiş ki:inşlllah biirnci oluruz danke zeynep... ddd
ins ddd Bitte özLemcim ddd

11Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 14:58

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ÖLÜMÜNE YKLIYIM demiş ki:Paylaşımın için teşekkürler canım.Hadise'ye başarılar diliyorum.İnşallah ülkemizi birinci yapar...
insaLLah canim ya ddd

12Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 18:06

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ÖzLEm İsMaİL YK demiş ki:inşlllah biirnci oluruz danke zeynep... ddd
HE VALLA BU ALMANLAR BIZI NE SINIR EDER!
BEN TANIMIYORUM INSALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA CIKARMAZ!

13Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 20:44

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

pehh haha danke hemşom haha

14Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 21:03

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Exorcism demiş ki:
pehh haha danke hemşom haha

Rica Hem$om sheqer

15Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Ptsi 19 Ocak 2009 - 21:44

m@rii

m@rii
BanLı Üye
BanLı Üye

ÖLÜMÜNE YKLIYIM demiş ki:Paylaşımın için teşekkürler canım.Hadise'ye başarılar diliyorum.İnşallah ülkemizi birinci yapar...

16Hadise Iddiali Konustu ! Empty Geri: Hadise Iddiali Konustu ! Çarş. 21 Ocak 2009 - 13:09

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]