Israilli Futbolcu Balili Savasin Bitmesini Istiyor Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Israilli Futbolcu Balili Savasin Bitmesini Istiyor Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Israilli Futbolcu Balili Savasin Bitmesini Istiyor

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Sivasspor'un İsrailli Futbolcusu Pini Felix Balili, Gazze'de Bir An Önce Kan Dökülmesinin Sona Erdirilmesini İstedi. Kulübün İnternet Sitesine Konuşan Balili, "Herkes Gibi Ben de Haykırıyorum; Savşa Hayır. Gazze'de Bir An Önce Kan Dökülmesi Sonlandırılsın." Dedi.

Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Pini Felix Balili, Gazze'de bir an önce kan dökülmesinin sona erdirilmesini istedi. Kulübün internet sitesine konuşan Balili, "Herkes gibi ben de haykırıyorum; savşa hayır. Gazze'de bir an önce kan dökülmesi sonlandırılsın." dedi.
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları bütün dünyada olduğu gibi Türkiye tarafından da tepkiyle karşılanıyor. Savunmasız sivil halkın kadın-çocuk, genç-yaşlı ayrımı yapılmadan öldürülmesine en anlamlı tepkiyi ise Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili gösterdi. Kulübün 'sivasspor.org.tr' internet sitesine yaptığı açıklamada, Balili, ülkesinin Gazze'ye yönelik saldırılarının bir an önce bitirmesini arzuladığını söyledi. Bölgede kardeşliğin hakim olması gerektiğini belirten Balili, İsrailli olmasının bazı kişiler tarafından suç gibi gösterilmeye çalışıldığını ifade etti. "Dünya kardeşliğinin en büyük hayali olduğunu dile getiren golcü futbolcu, "Bazı kişiler İsrail doğumlu olmamı potansiyel suçlu gibi gösteriyor. Ben sporcuyum. Spor birlik, beraberlik ve kardeşlik demektir. Ben de herkes gibi 'savaşa hayır' diyorum. Bir an önce kan dökülmesi sona ersin. Dünya kardeşliği en büyük hayalim." şeklinde konuştu.

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

haber icin saolllllll

http://www.ismailykfanboard.net

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

canimyk demiş ki:haber icin saolllllll
rica...