Bitmez Ki Çekemezler Kii Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bitmez Ki Çekemezler Kii Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bitmez Ki Çekemezler Kii

+3
CANIMMMMM58
leylaa
melis
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Bitmez Ki Çekemezler Kii Salı 13 Ocak 2009 - 16:57

melis

melis
İyİ YK'Cı

biliyosunuzdur geceleri alem fm de matrax var site ismi vermek istemiyorum ama biliyosunuzdr zekirdek.com da sitesi bu rd nun..siteyle sorunum yok ama...
orda forumlarda ben İsmail Yk diye bi konu açtım biyografi falan.. olumsz tepkiler geliyo sinir oluyorum.( orda ben melissu88 im) neyse bunu geçelim daha da kötüsü forumda baska bi ismail yk konusunda ağıza alınmıcak laflar etmişler ismailimiz için.. bi kaç kendini bilmez kişi..neden hep ben rastlıyorum böyle seylere yaaa.. gidip onları boğasım geliyo.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] burdan bakın.. ya neden cekemiyolar ismailimi yaa... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Salı 13 Ocak 2009 - 17:02

leylaa

leylaa
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ne kadar iğrenç cvplar vermişlerr...
hiç saygıları yok ki...

kıskanıyolarrr yk mızı... ehhüüüü

3Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Salı 13 Ocak 2009 - 17:04

melis

melis
İyİ YK'Cı

ben ordan biraz tepki vermeye calısıyorum ama yalnızken fazla basarılı olamıyorum yardımlarınızı bekliyorum..

4Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Salı 13 Ocak 2009 - 17:08

leylaa

leylaa
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bence senin oraya üye olman hata!
forum baştan aşağı yk yı kötülüyo yaaaa...

hemide herkess
aglama

5Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Salı 13 Ocak 2009 - 17:14

melis

melis
İyİ YK'Cı

yok siteyle sorunum yok ama sadece ordaki bazı kişiler ismail i sevmiyo bende onlari... sevmiyosan da ağzını açmazsın.. dimi yani.. kendilerini kaybetmiş gibiler..

6Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Salı 13 Ocak 2009 - 18:52

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

hey allahim
valla ismailin ilk konserde bende bir cocugu az kaldi dövecektim.
Ben boxlarin önündeydim arkadan itekliyor bacaklarimin morlugu bir ay gitmedi.
ismail imzali karti verince
arkadan bir genc beni öyle bir itekliyorki abla karti bana ver diye.
öyle canim yanmiski.s..... git be topmusun nesin dedim.

tüh üzüldüm cocuga allah rahmet eglesin

7Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Salı 13 Ocak 2009 - 22:22

melis

melis
İyİ YK'Cı

ben artık orda pes ettim kiöseye bişey demicem ne kadar gıcık insanlar var laf anlamıyolar bide..

8Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Perş. 15 Ocak 2009 - 17:53

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

inanmıyorum zeki ye bn bi ona sorayım bakalım bunu dnliyicilermi açmış zeki mi ki belki zekiin haberi yoktur bi sorayım

9Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Perş. 15 Ocak 2009 - 21:08

melis

melis
İyİ YK'Cı

ben o konuyu hallettim.. baktım sonu gelmiyo o kadar uğrasıyorum İsmail e laf ettirmemek için ama fazlasıyla üzerime geldiler.. ben de o konuyu acan kişiye dedim "sorun cıkıyo mümkünse konuyu kapatabilir misin" diye sağolsun konu kalktı.. yoksa ben sinir krizi geçirecektim. ya ne insanlar var ya sevmiyosan sus "ya sev ya terket konuyu" Gülümseme
kendisi de olaya üzüldüğü için konu açmış İsmail i kötülemek için değil ama baskaları bu olayı farklı yerlere çekmişler.

10Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Perş. 15 Ocak 2009 - 21:34

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

leylaa demiş ki:ne kadar iğrenç cvplar vermişlerr...
hiç saygıları yok ki...

kıskanıyolarrr yk mızı... ehhüüüü

http://www.ismailykfanboard.net

11Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Perş. 15 Ocak 2009 - 22:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Neden SevmedikLeri Ortada ...IsmaiL Yk'Da oLan Ba$ari Ses Ve Sarkilari Kimsede Yok!!IsmaiL Yk 1 Numara Gülümseme KiskancLikLarindan Ne YapacakLarini $a$irmi$ ismaiL Ykyi sevmeyen $ahisLar ;)
BasLik KuraLLarina Dikkat Gülümseme

12Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Perş. 15 Ocak 2009 - 22:25

melis

melis
İyİ YK'Cı

evt kıskanıyolarr hepsi buu

13Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Cuma 30 Ocak 2009 - 11:27

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tşkler başlık kurallarına dikkat sinirli düzeltiyorum ...

14Bitmez Ki Çekemezler Kii Empty Geri: Bitmez Ki Çekemezler Kii Cuma 30 Ocak 2009 - 11:27

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tşkler başlık kurallarına dikkat sinirli düzeltiyorum ...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Bitmez Bu Sevda