vaşşşşşşşş
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
aysegulYK demiş ki:evet sitesinde gormustum saol cnmm
acet6 demiş ki:O WEB SİTEYİ Bİ KERE SEN EKLEMİŞSİN
oYuNCu demiş ki:Çakmalara İnanmak Yok..Biz Fanboard Olarak İsmail YK Yolundayız..Bu Yoldan Şaşanlar Bizden Değil !!
EVET
HELAL OLSUN SANA KANAN KANSIN SEN KANMA CANIM!lavinya demiş ki:arkadaslar facebook ta da ismail yk nin adini kullanarak onlarca arkadas edinen sahsiyetsizler var
herkezin dikkatine...Yk hayranlari bu insani ismail yk sanip hemen arkadas oluyorlar lutfen dikkat edin!!!
ÖLÜMÜNE YKLIYIM demiş ki:Paylaşımın için teşekkürler.Sen merak etme İSMAİL'İM ben o gibi kişilere zaten inanmıyorum.Arkadaşlar İSMAİL bi siteye girerse ki giriyordur bazı YK fanlarına ama hiç bir zaman İSMAİL YK olduğunu söylemez!..Çünkü sitedeki kişilerin onun hakkında düşündüklerinin gerçek olup olmadığını daha kolay öğrenebilir...Bi de sitede kargaşa çıkmasın diye ismini söylemez...Onun için kendini bize İSMAİL veya akrabası falan gibi tanıtanlara inanmıyalım...Çünkü çoğu sahteler...İSMAİL'in adını kendi menfaatleri için kullanıyorlar...Buradan da o kişilere yazıklar olsun diyorum...İnsan biraz gerçekçi olur,kendisi olur....Başkalarını taklit edip onların sırtından ün kazanmak yerine biraz da kendiniz olsanız belki toplumda saygı görebilirsiniz!...
Taklitçi değil kendiniz olun!...
merweyk demiş ki:teşekkrler canımm haber için........
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Resmi Haberler » İsmail YK'Dan Çok Çok Özel HABER !!!
Similar topics