Anne Komsuya Gitti..2 Cocugu Yanginda Can Verdi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Anne Komsuya Gitti..2 Cocugu Yanginda Can Verdi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Anne Komsuya Gitti..2 Cocugu Yanginda Can Verdi

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, belediyeye ait su deposunun 3 odalı ahşap bekçi evinde çıkan yangında, babaları kahveye, anneleri de komşusuna oturmaya giden 4 yaşındaki Hüseyin ve 2 yaşındaki Sultannur Şengül kardeşler yanarak can verdi.
Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Turgutlu'nun Selvilitepe Mahallesi'ndeki belediyeye ait su deposunun tek katlı, 3 odalı ahşap bekçi evinde meydana geldi. Bekçi 29 yaşındaki Ferdi Şengül, “Kahvehaneye gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Hemen ardından, eşi 24 yaşındaki Aylin Şengül de çocukları Hüseyin ile Sultannur'u kömür sobasının yandığı evde yalnız bırakıp bitişikteki komşusuna oturmaya gitti. Bu sırada, iki küçük çocuğun bulunduğu evde yangın çıktı. Kömür sobasının üzerine kuruması için bırakılan çamaşırların tutuşması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede ahşap evi alev topuna çevirdi. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Turgutlu Belediye İtfaiyesi alevlere müdahale etti. Ancak, tüm çabalara rağmen, Hüseyin ve Sultannur kardeşler büyüyen alevlerin arasından çıkarılamadı.
İÇERİ GİRMEK İSTEYEN ANNE YANDI
Koşarak yanan eve gelen, “Bana yavrularımı verin” diyerek içeri girmeye çalışan ve kapıyı yumruklayan anne Aylin Şengül, itfaiye ekipleri ile çevredekiler tarafından alevlerden uzaklaştırılmak istendi. Elleri, saçları, yüzü ve vücudunun bazı yerleri yanan genç anne, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaklaşık yarım saat sonra söndürülen yangının ardından karşılaşılan acı manzara ise itfaiye ekiplerini de ağlattı. Ahşap evin içinde, alevlerin arasında kalan Hüseyin ve Sultannur kardeşlerin neredeyse kömürleşmiş cesetleri bulundu. Savcının incelemesinin ardından, çocukların cesetlerinin, annelerinin tedavi gördüğü hastanenin morguna kaldırılacağı bildirildi.
İki evladını da yitiren baba Ferdi Şengül gözyaşlarına boğulurken, dede Hüseyin (50) ve babaanne Sultan Şengül (48) de sinir krizi geçirdi.
Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan, Turgutlu Belediye Başkanı AKP'li Serhat Orhan ve İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer'in de söndürme çalışmalarını izlediği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

cok yazik oldu

http://www.ismailyk fanboard.net

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

HEY ALLAHIM YARABBIM BU ANAYA NE DIYEBILIRIMKI?
DÖRT VE IKI YASINDA COCUKLAR SANIYE YALNIZ BIRAKILMAZ!
BENIM OGLUM YEDI YASINDA 100 METRE ÖTEYE SIGARA CEKMEYE GITMEM BEN!
O YAVRULARIN YANMASINDA ANNENIN SUCU DIYECEM AMA?YIYECEK EKMEKLERI BITMIS!ECELLERI GELMIS!
ALLAHIM ANNELERINE PEYGAMBER SABRI VERSIN SONUCTA ANA

leylaa

leylaa
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

aayyy çok üzüldüm yaa...

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

leylaa demiş ki:aayyy çok üzüldüm yaa...
bendeeeee

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Higuain Resmen Gitti