Yine Agliyorum ...Aynanin Karsisina Geciyorum Ve Sen Yoksun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yine Agliyorum ...Aynanin Karsisina Geciyorum Ve Sen Yoksun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yine Agliyorum ...Aynanin Karsisina Geciyorum Ve Sen Yoksun

+4
sevilay
gulguzeli_yk
CANIMMMMM58
Mavi_Kiyamet
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

bak bır gun daha gectı hayatım ve sen yoksun.ne kadar ıcler acısı degılmı bız kı saatlerce telefonda konusur her dakka bır bahaneyle evden kacıp bulusurduk.delı gıbı ozlerdık bırbırımızı ya sımdı ben yıne delı gıbı ozluyorum senı.tarıhe bakıyorum 14aralık 2005 ve ıkı hafta oluyor senı gormeden gecen zamanım.bak yıne yuzum asık benı boyle gormek ıstemezdın.ben aglarken sesımı duydugunda sıl bebegım yaslarını ve aynanın karsına gec ve gul derdın orda ne goruyorsun derdın bense berbat bı kız sen hayır benı goruyorsun derdın.yıne aglıyorum ama artık aynanın karsında gulemıyorum.hatırlıyormusun hayatım benı boyle uzgun gormeye dayanamazdın bır keresınde yenı acılan bı magzanın onunden gecerken palyoncoyla dans etmıstın ben guleyım dıe delısın sen demıstım evet delıydın ama bana aıttın o zamanlar.şimdi ise yoksun be mavı gozlum.her gunum ayrı bır acı ıcınde gecıyor tanrıya yalvarmaktan vazgectım artık donmıyeceksın bılıyorum cunku.kımseye anlatamıyorum sensızlıgımı ıcımdekı acıyı anlayamazlar cunku.oyle bır acı bıraktınkı bana gıdısınle hergun bu acıya katlanmak ıcın askına sarılıyorum.hatırlıyorumda senınle anıtkabırın orda gecerken bır anda onumde durup benı sevdıgını soyle demıstın bagıra bagıra bense rezıl oluyoruz demıstım ve benı kucagına almıstın o zaman ya soylersın ya daha kotu rezıl oluruz demıstın o kadar utanmıstımkı herkes bıze bakıyordu.tabı sen bunu fırsat bılıp yere oturmustun op yoksa kalkmam demıstın cocuk gıbıydın.cocuklugunu bıle ozlemısım. okadar ozledımkı senı kımın ne dedıgı rezıl olmak umrumda degıl keske yıne benım olsa yıne atlasam boynuna dıyorum.gozumden bıle sakınırdım senı bıtanem dıkkat et hasta olma ben yokum artık sana bakıcak bırı yok hayatında

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ELLERINE SAGLIK

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:ELLERINE SAGLIK
Kırp

gulguzeli_yk

gulguzeli_yk
Yeni Yk'Cı

süper bir yazıı yaaa. teşekkürler. aglama

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yüregine saglık cnm tşkler paylaşım için

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tsklerrrrrrrr

http://www.ismailykfanboard.net

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

canimyk demiş ki:tsklerrrrrrrr
rica

neSli-YK

neSli-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yuregine saglik tskler sheqer

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

neSli-YK demiş ki:yuregine saglik tskler sheqer
ben yazmadim ha ddd
rica ederim...

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ya bu tam beni anlatıyo he yemin ederim Gülümseme çok saol zeynoş hislerime tercüme oldun ddd

http://www.ismailykfanboard.net

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

-Seda YK- demiş ki:ya bu tam beni anlatıyo he yemin ederim Gülümseme çok saol zeynoş hislerime tercüme oldun ddd

canim benim eiyi bari ddd rica ettim pfff

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ahh zeynom ahh aglama aglama ağlattın beniiiii

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:ahh zeynom ahh aglama aglama ağlattın beniiiii
agLama bitanem kiyamam ki sana ben aglama