Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Ptsi 12 Ocak 2009 - 0:17

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Ümidimi yitirdiğim anda sen çıkıverdin karşıma.Bahsederlerdi senden hep tanımazdım ki seni !!! hep düşündüm seni nasıl birisidir acaba diye, şimdi düşünüyorum da çevremdekiler haklı galiba,J hep anlatırlardı seni her anlatışlarında canlanırdı hayalin gözlerimde elimde olmadan,şimdi ise hayal yok sen varsın .geldin buldum artık
Tanıdım seni öğrendim ki dert ortağımsın, bekler misin bir dakika sana şu yalancı dostumdan bahsetsem inşallah beklersin J
"ne dostlardı onlar, insanın açıklarını arayan , yüzüne gülen he fırsatında arkandan vuran. İyi gün dostları imiş onlar iyi günümde yanımda kötü günümde ise yanına uğrayıp hal dert bile sormaktan aciz insanlarmış çok çektim çook" L neyse ki hepsi geride kaldıs tek sevdiğim bu hayatta tek güvendiğim sensin gamzelim insanın babasına bile güvenmediği şua zamanda ben sana tüm kalbimle güvendim tüm kalbimle sarıldım sevdim seni ruh ikizim oldun içimden geçenleri bilmesene
An gelir şaşırırdım kendime neden mi ? J senin söylediklerini daha önce sen söylerdin zaten bana şimdi deme bu nasıl oluyor diye oluyordu işte sen bana anlatmadan daha önce anlatıyordun sen işte ruh ikizi bu olmalı ne dersin senin hissettiklerini benimde hissetmem benim hissettiklerimi seninde hissetmen .....
Sevdim seni hemi çook sevdim çook
...............

2Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Ptsi 12 Ocak 2009 - 0:21

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

aglama aglama süpper süpper süpper ağlattın beni

3Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Ptsi 12 Ocak 2009 - 0:23

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Gecelerin Adamı demiş ki:aglama aglama süpper süpper süpper ağlattın beni

kiyamam ben sana agLama canim yaw aglama aglama

4Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Ptsi 12 Ocak 2009 - 0:27

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

güzel olmuş sağol evett

5Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Ptsi 12 Ocak 2009 - 11:35

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

güzelmiş tesekkürler..

6Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Ptsi 12 Ocak 2009 - 11:38

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şexma demiş ki:güzelmiş tesekkürler..
rica ederim

7Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Çarş. 21 Ocak 2009 - 20:33

eylül evrim

eylül evrim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler zeynepcim...

8Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Çarş. 21 Ocak 2009 - 23:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

eylül evrim demiş ki:teşekkürler zeynepcim...
rica eyLüLcüm Gülümseme

9Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Empty Geri: Seviyorum Seni Buna Sevmek Denirse Çarş. 21 Ocak 2009 - 23:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

anıl demiş ki:güzel olmuş sağol evett
Rica Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-