Güzel Degildim Uzundum! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Güzel Degildim Uzundum! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Güzel Degildim Uzundum!

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Güzel Degildim Uzundum! Empty Güzel Degildim Uzundum! Paz 11 Ocak 2009 - 23:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Güzel değildim, uzundum!
Deniz Akkaya, öğrencilik yıllarında okulun güzel kızlarından değil, sadece uzunlarından olduğunu olduğunu söyledi.

.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.].

Mankenlik yapmasını şartlara ve kadere bağlayan Akkaya, "Okul döneminde çok da böyle okulun güzel kızlarından, okulun havalı kızlarından biri değildim. Sadece okulun voleybol takımındaki uzun kızlarından biriydim. Sadece uzundum" diye konuştu.

Bunun bir 'çirkin ördek yavrusu' hikayesi de olmadığını vurgulayan Deniz Akkaya, kendisini de hiçbir zaman çok güzel bulmadığını açıkladı. Akkaya, "Modellik ne olursa olsun algıda güzel kadın imajı vardır. Böyle bir imaj, intiba yaratır insanın kafasında. Hiçbir zaman ben aynaya bakıp da kendimi 'Aman Allah'ım ne kadar güzelmişim' demedim" şeklinde konuştu.

Gereklilikler için yaşayan birisi olmadığını anlatan Deniz Akkaya, samimi birisi olduğunu belirtti. Akkaya, fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olmayı da düşündüğünü anlatarak son zamanlarda kendisini tiyatroya verdiğini ve başka bir iş yapmadığını sözlerine ekledi.

2Güzel Degildim Uzundum! Empty Geri: Güzel Degildim Uzundum! Paz 11 Ocak 2009 - 23:56

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

halada güsel değil.o kadar estetiğe rağmen.

3Güzel Degildim Uzundum! Empty Geri: Güzel Degildim Uzundum! Çarş. 21 Ocak 2009 - 13:20

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler.

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-