Çizgi Filmi İzledi İntihar Etti.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Çizgi Filmi İzledi İntihar Etti.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Çizgi Filmi İzledi İntihar Etti..

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Çizgi Filmi İzledi İntihar Etti.. Empty Çizgi Filmi İzledi İntihar Etti.. Paz 11 Ocak 2009 - 0:57

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çizgi filmi izledi intihar etti
İngiltere'de yedi yaşında bir kız çocuğu, seyrettiği çizgi filmin etkisinde kalarak intihar eti.

"Bratz" adlı çizgi filmi seyreden küçük kız; kendini asmak için elbisesinin ipini kullandı. Uzmanlar, çizgi filmde herhangi bir intihar sahnesinin olmadığını söylese de, Siana'nın anne ve babanın ayrı yaşama sahnesinden etkilenerek kendini asmış olabileceği tahmin ediliyor.

Anne Tracey, "küçük prensesim" dediği kızının intiharından kendini sorumlu tutuyor. Acılı kadın, "Sadece 30 dakika evvel erkek kardeşi ile oynuyordu. Odasına girdim ve kendini asmış olduğunu gördüm. Oyun oynadığını sandım. Ama değilmiş. Acil servis gelene kadar ona gereken müdahaleyi yaptım fakat kurtaramadım" dedi.

m@rii

m@rii
BanLı Üye
BanLı Üye

yazık ya kıza artık cızgı fılm bıle tehlıkelı olmus mıllet ne yapsın Nee sagol cnm paylasım ıcın

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

m@rii demiş ki:yazık ya kıza artık cızgı fılm bıle tehlıkelı olmus mıllet ne yapsın Nee sagol cnm paylasım ıcın

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yazık ya Dağınık
teskkrler..

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

**MyMyMy** demiş ki:yazık ya Dağınık
teskkrler..
rica ederim

6Çizgi Filmi İzledi İntihar Etti.. Empty Geri: Çizgi Filmi İzledi İntihar Etti.. Perş. 15 Ocak 2009 - 21:25

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

m@rii demiş ki:yazık ya kıza artık cızgı fılm bıle tehlıkelı olmus mıllet ne yapsın Nee sagol cnm paylasım ıcın

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-