Evlilik Icin Ideal Yas Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Evlilik Icin Ideal Yas Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Evlilik Icin Ideal Yas

+7
ykfatos
çerkezkızı
SiyahRap_Yk
MÜMİNE YK
Bahri_Bahadır
İSMAİLYKOZLEMYK
ebrulim
11 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Evlilik Icin Ideal Yas Empty Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 6:07

ebrulim

ebrulim
İyİ YK'Cı

gerCek a$k insaNın karsıSına ne zMn cıkar biLinmez ama düsüNdügünüz ideaL bi yas varDır..????

[size=18] evlilik icin düsündügünüz en ideal yas?

° 17 olmadan evlenmem lazim
° 18 ile 22 arasi
° 22 ile 25 arasi
° 25ten önce evlenmem

http://www.ismailykfanboard.net

2Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 12:12

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

25 ten önce evlenmeyi düşünmüyorum yani en azından meslek sahibi olana kadar evlenmem eğer sevdiğimde beklerse ki(zaten beklicek beni) ikimizde hayatımızı garanti altına alırsak süper olur aşkomu sefiyorummmm cicim benümmmmm dans

3Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 16:02

Bahri_Bahadır

Bahri_Bahadır
BanLı Üye
BanLı Üye

Bebişim haklı onu çok sefiyorum. Elbette beklicem hayatım. SÇS bence de ideal 23-24 Gülümseme

http://www.amatoryasamak.tk

4Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 18:05

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

evlenme yaşı 23-24 diye düşünüyorum
ama kesin o yaşta evlenirim demiyorum
hayatın ne getireceği belli olmaz

5Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 18:11

SiyahRap_Yk

SiyahRap_Yk
İyİ YK'Cı

Bunlar faso fiso yea evlenin ama 18 den önce evlenmeyin çocuq yapmaq isterseniz en az 2 sene sabredin biliosunuz gerçek yüzler o qünlerde belli oluo nehse bence en ideal yaş 30 ile 45 ben öle düşünüorumm varmı kabul edmeyen yada karşı çıkan .........Gülümseme

6Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 19:16

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

naptın kardeş sen ya hiç evlenme o zaman bekar yaşa hem bi insan hayatını yaşıyorsa ve keyfi yerindeyse bir kadın adına konuşuyorum neden erkek kahrı üzüntüsü çekmek istesinki hele 45 te hiç sanmıyorum evlenmek isteyenin olacağını ama bu da snein görüşün saygım var

7Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 19:39

SiyahRap_Yk

SiyahRap_Yk
İyİ YK'Cı

İSMAİLYKOZLEMYK demiş ki:naptın kardeş sen ya hiç evlenme o zaman bekar yaşa hem bi insan hayatını yaşıyorsa ve keyfi yerindeyse bir kadın adına konuşuyorum neden erkek kahrı üzüntüsü çekmek istesinki hele 45 te hiç sanmıyorum evlenmek isteyenin olacağını ama bu da snein görüşün saygım var

benim qörüşüm yeanne hayatını yaşa sonra evlen bu benim felsefem şahsen ben 30 umda eflencem aman nehse saol .d

8Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 10 Haz. 2008 - 19:50

Bahri_Bahadır

Bahri_Bahadır
BanLı Üye
BanLı Üye

SiyahRap_Yk demiş ki:
İSMAİLYKOZLEMYK demiş ki:naptın kardeş sen ya hiç evlenme o zaman bekar yaşa hem bi insan hayatını yaşıyorsa ve keyfi yerindeyse bir kadın adına konuşuyorum neden erkek kahrı üzüntüsü çekmek istesinki hele 45 te hiç sanmıyorum evlenmek isteyenin olacağını ama bu da snein görüşün saygım var

benim qörüşüm yeanne hayatını yaşa sonra evlen bu benim felsefem şahsen ben 30 umda eflencem aman nehse saol .d

Sanmıyorum aşık olmamışsın daha 30 ve 45 yaşları çok geç. En ideal yaş 20-24 yaşları arasındadır bence. En uygun 23-24 yaşları.. Yaşı 45 olan birisinin evlenme nedeni ise artık hayatı yaşamak olamaz zaten, çünkü hayat birisiyle gençliğin verdiği sağlık ve mutlulukta beraber yaşanılır.. Yaş ilerledikçe fikirlerinin değişeceğine inanıyorum..

http://www.amatoryasamak.tk

9Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Perş. 12 Haz. 2008 - 13:57

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence 22 25 yaş arası iidir ne çok erken ne çok geç

10Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Perş. 12 Haz. 2008 - 18:54

SiyahRap_Yk

SiyahRap_Yk
İyİ YK'Cı

Bahri_Bahadır demiş ki:
SiyahRap_Yk demiş ki:

Sanmıyorum aşık olmamışsın daha 30 ve 45 yaşları çok geç. En ideal yaş 20-24 yaşları arasındadır bence. En uygun 23-24 yaşları.. Yaşı 45 olan birisinin evlenme nedeni ise artık hayatı yaşamak olamaz zaten, çünkü hayat birisiyle gençliğin verdiği sağlık ve mutlulukta beraber yaşanılır.. Yaş ilerledikçe fikirlerinin değişeceğine inanıyorum..
qercek şuki dostum ben aşıq olmadım hiç olmayada niyetim yoq yaş ilerledikçe fikirler değişir ama ben bu düşüncemi parttime yaptığımda karar verdim buda 5-6 senedir yani nehse burası üsküdar deilki sıkı sıkı bağlanasınnn köprüden gecerken dikkat edmeq lazım dimi yane Rahat

11Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 16 Eyl. 2008 - 17:57

ykfatos

ykfatos
BanLı Üye
BanLı Üye

25 EN İİİİSİ

12Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 16 Eyl. 2008 - 18:23

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bence de 23-24 ideal yaşlar

13Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Salı 16 Eyl. 2008 - 22:22

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

22 ile 24 Arası ... Bence..

14Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Çarş. 17 Eyl. 2008 - 6:34

CANISI

CANISI
Yeni Yk'Cı

20 VE 23

15Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Çarş. 17 Eyl. 2008 - 12:38

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ne çok erken ne çok geç 25 iidir Gülümseme

16Evlilik Icin Ideal Yas Empty Geri: Evlilik Icin Ideal Yas Paz 16 Kas. 2008 - 3:53

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

20 bence ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Evlilik Nedir?
» Evlilik Nedir ?