Üç kiz ölmüs, cennetin kapisinda siraya girmisler. En büyük melek, kizlari karsilamis ve sormus:
İ‚Â İ‚Â -"Cennetin kapisinidan girmeden önce size küçük bir sorum var. Hayattayken iyi kizlar miydiniz?"
İ‚Â İ‚Â Ilk kiz atilmis:
İ‚Â İ‚Â -"Sayin melek hazretleri! Inanin ben daima iyi bir kiz oldum. Evlenmeden önce kimseyle olmadim gibi evlendikten sonra da olmadim"
İ‚Â İ‚Â Büyük melek yardimcisina donmus:
İ‚Â İ‚Â -"Tamam bu kiza altin anahtari verin"
İ‚Â İ‚Â Ikinci kiz;
İ‚Â İ‚Â -"Sayin melek hazretleri! Ben evlenmeden kimseyle olmadim ama evlendikten sonra dayanamadim!"
İ‚Â İ‚Â -"Bu kiza da gümüs anahtari verin" demis melek hazretleri.
İ‚Â İ‚Â Sira üçüncü kiza gelmis;
İ‚Â İ‚Â -"Sayin melek ben her önüme gelen erkekle evlenmeden önce ve sonra doyasiya birlikte oldum" demis...
İ‚Â İ‚Â Büyük melek söyle bir sagina ve soluna baktiktan sonra yardimcisina fisildamis:
İ‚Â İ‚Â -"Buna da benim odanin anahtarini verin"
28-05-2005
İ‚Â İ‚Â -"Cennetin kapisinidan girmeden önce size küçük bir sorum var. Hayattayken iyi kizlar miydiniz?"
İ‚Â İ‚Â Ilk kiz atilmis:
İ‚Â İ‚Â -"Sayin melek hazretleri! Inanin ben daima iyi bir kiz oldum. Evlenmeden önce kimseyle olmadim gibi evlendikten sonra da olmadim"
İ‚Â İ‚Â Büyük melek yardimcisina donmus:
İ‚Â İ‚Â -"Tamam bu kiza altin anahtari verin"
İ‚Â İ‚Â Ikinci kiz;
İ‚Â İ‚Â -"Sayin melek hazretleri! Ben evlenmeden kimseyle olmadim ama evlendikten sonra dayanamadim!"
İ‚Â İ‚Â -"Bu kiza da gümüs anahtari verin" demis melek hazretleri.
İ‚Â İ‚Â Sira üçüncü kiza gelmis;
İ‚Â İ‚Â -"Sayin melek ben her önüme gelen erkekle evlenmeden önce ve sonra doyasiya birlikte oldum" demis...
İ‚Â İ‚Â Büyük melek söyle bir sagina ve soluna baktiktan sonra yardimcisina fisildamis:
İ‚Â İ‚Â -"Buna da benim odanin anahtarini verin"
28-05-2005