Mesaj Sayısı : 4983 Yaş : 37 Doğum tarihi : 12/04/87 Nerden : RİZE DEN İş/Hobiler : gezmek ve ismail yk dinlemek Lakap : yk piskopat cafer Kayıt tarihi : 04/09/08 Puan : 3
A ve Ş ve KBir garip mengene yüreğimi sıkarBir kuşun kanadının gölgesi düşse yüreğineKıskanırım ….Ben mavzerde fişekBen ki kını da bıçağımGökyüzünü paslı bir maviyeYeryüzünü kızıla boyarımİsterim ki mutluluk gölgen olsunGözlerinin gülen tılsımı hiç bozulmasınBen bir bedevinin su aradığı gibiArıyorum şimdi seniVe nasıl özlüyorsa yarasalar geceyiBende seni öyle özlüyorumEylülün geldiğiniSızlamasından anlıyorum dizleriminBilirimsin karanlık bir gecedeYalnızlığın insana nasıl koyduğunuBilirimsin kara bir karıncanınBeyaz kalbi gibi bir hisle sevdiğimi seniBilirimsin içinde aşk geçmeyen şiirleri yazmadığımıAVeŞVeKHarfleriMazi urganın ucuna bağlıdır, benim gönlümdeBir tren penceresinden el salladığım günSiyah saçlı bir kızaBir otogarda bıraktım bu harfleriSol göğsümün üstünde muska gibiSakladığım resmi uzayıp gidenYollara bıraktım
İlişki Durumu : İlişkisi Yok Mesaj Sayısı : 4885 Yaş : 33 Doğum tarihi : 09/12/90 Nerden : Bayrampaşa / İstanbul İş/Hobiler : ismailimi dinlemek Lakap : merweyk Kayıt tarihi : 15/08/08 Puan : 0
Mesaj Sayısı : 7353 Yaş : 36 Doğum tarihi : 18/05/88 Nerden : fransadan İş/Hobiler : ismailyk yi dinlemek Lakap : yk delisi Kayıt tarihi : 20/05/08 Puan : 14