Canli Yayinda Tokat... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Canli Yayinda Tokat... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Canli Yayinda Tokat...

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Canli Yayinda Tokat... Empty Canli Yayinda Tokat... Perş. 8 Ocak 2009 - 1:18

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eliyle şifa dağıttığını iddia eden Sina isimli bayan “Böyle şeylere kesinlikle inanmıyorum. Bunlar şarlatanlık” diyen ünlü psikolog Alanur Özalp'a canlı yayında tokat attı. Özalp, karşılaştığı bu üzücü olay karşısında sakinliğini korurken “Ben onu bir hasta olarak gördüm. Bu yüzden tepki göstermedim.”

2Canli Yayinda Tokat... Empty Geri: Canli Yayinda Tokat... Perş. 8 Ocak 2009 - 8:44

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

oh eline saglik

3Canli Yayinda Tokat... Empty Geri: Canli Yayinda Tokat... Perş. 8 Ocak 2009 - 9:14

m@rii

m@rii
BanLı Üye
BanLı Üye

neden elıne saglık ya siddet hic bır zaman onaylanmamalı bence..hem kadın elıyle sıfa dagıtıyormus bencede sarlatanlık bu Dağınık

4Canli Yayinda Tokat... Empty Geri: Canli Yayinda Tokat... Cuma 9 Ocak 2009 - 22:38

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tsklerrrrrrrrr

http://www.ismailykfanboard.net

5Canli Yayinda Tokat... Empty Geri: Canli Yayinda Tokat... Cuma 9 Ocak 2009 - 23:57

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

canimyk demiş ki:tsklerrrrrrrrr
rica canim

6Canli Yayinda Tokat... Empty Geri: Canli Yayinda Tokat... C.tesi 10 Ocak 2009 - 0:56

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

saçmalığın bukadarınada pes kadının işi güçü yok şifa dağıtıyormuş bırakın ya bu işleri kadın olun biraz hak etmiş bence

http://www.ismailykfanboard.net

7Canli Yayinda Tokat... Empty Geri: Canli Yayinda Tokat... Çarş. 21 Ocak 2009 - 18:01

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TABI ELINE SAGLIK!
YA CANIM AKIL VAR MANTIK VAR!
TÖVBE YARABBIM ALLAHIN GÜCÜNE GITMESIN!
BU KISI KENDINI ALLAH YERINE KOYMAK ISTIYOR!
ELLE SIFA BULUNUYORSA?DÜNYADA HASTA INSAN KALMAZ!
BÖYLESI INSANLAR INSANLARI KANDIRIP PARA KOPARMAK ISTEYENLER TIPKI BÜYÜCÜLER GIBI!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]