esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:sağlık meslek lisesi çünkü maç vardı allahtan biz kazandık
kim sinir etti güzel ablaam
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:sağlık meslek lisesi çünkü maç vardı allahtan biz kazandık
BIR BURDA SINIR OLMAZDIM BUYUR BURDAN YAKCANIMMMMM58 demiş ki:BURDAN KONUSMAYI BILMEYEN BIR DENGESIZ SINIR ETTI SIMDI
En son CANIMMMMM58 tarafından Salı 28 Nis. 2009 - 16:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:sağlık meslek lisesi çünkü maç vardı allahtan biz kazandık
kim sinir etti güzel ablaam
Yok zaten sana sinir olmam benCANIMMMMM58 demiş ki:OLMAYACAM ISTE VARMI DIYECEGIN?
UY CANIM HEMSOM BENIM!İsmailim Yk demiş ki:Yok zaten sana sinir olmam benCANIMMMMM58 demiş ki:OLMAYACAM ISTE VARMI DIYECEGIN?
Hiç dert etme boşveeeCANIMMMMM58 demiş ki:UY CANIM HEMSOM BENIM!İsmailim Yk demiş ki:Yok zaten sana sinir olmam benCANIMMMMM58 demiş ki:OLMAYACAM ISTE VARMI DIYECEGIN?
KENDIME DIYORUM BUNU SANA DEGIL!
SINIR OLA OLA KANSER OLACAM YA!
HER DERT SINIRDEN BUGÜNLER IYICE KALBIM ACIYO!
Similar topics