ERDOĞAN, İSRAİL'İ YİNE BOMBALADI | |
<table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#999999 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=250 bgColor=#dadada border=1><tr><td align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</TD></TR></TABLE>Resmi büyütmek için tıklayın | Erdoğan, İsrail'e Yönelik Eleştirilerini Devam Ettirdi. |
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'e yönelik eleştirilerini devam ettirdi. Erdoğan, İsrail yönetiminin bütün hesaplarının şubat ayında yapılacak seçimlerden kaynaklandığını belirterek, "Siz şubat ayında yapacağınız seçimi bırakın tarih sizi şu yaptıklarınızla insanlık yaşamına bir kara leke düşürdünüz diye yargılayacak." dedi. <table id=table1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#e6e6e6 height=250 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=250 border=0><tr><td> window.google_render_ad(); </TD></TR></TABLE> Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'ye saldırısı sonrasında yaptığı ziyaret ve telefon görüşmeleri hakkında bilgi verdi. Erdoğan, Türkiye'nin 1 Ocak itibariyle BM Geçici üyeliğinin başlaması sebebiyle ek sorumluluklar yüklendiğini belirtti. Erdoğan, kendilerinin kılı kırk yararak, akılla, bilgiyle, tecrübe ile konuştuğunu belirterek, "Bir duygusallıktan bahsediliyorsa hesaptan bahsediliyorsa bu hesabı şu anda İsrail yapıyor. Bu ne hesabıdır? Şubatta yapılacak seçim hesabıdır. Buradan Ehud Barak'a sesleniyorum. Livni'ye sesleniyorum. Siz şubat ayında yapacağınız seçimi bıkarın tarih sizi şu yaptıklarınızla insanlık yaşamına bir kara leke düşürdünüz diye yargılayacak. Bunu böyle bilin." diye konuştu. Yahudileri İspanya'dan kovulduklarında bu topraklarda misafir eden ve ağırlayan Osmanlı'nın torunları olarak konuştuklarına işaret eden Erdoğan, her zaman mazlumun yanında olduklarını vurguladı. Erdoğna, bugün de yarın da mazlumun yanında olmaya devam edeceklerini, bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini aktardı. GAZZE İÇİN MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA KAMPANYA BAŞLATTILDI Erdoğan, Gazze'ye sadece milletvekillerini kapsayan bir yardım kampanyası başlattıklarını da hatırlatarak, "AK Parti grubu bu kampanyada en iyi şekilde yer alacaktır. AK Parti grubu azami noktada desteğini verecektir." tahhudünde bulundu. (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 47 dakika önce.. [1575095] Oyun oynamak için tıklayın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Join the forum, it's quick and easy