Nasıl bir kız arkadaşsınız? | |
Hiç arkadaşlığınızın başkaları tarafından nasıl değerlendirildiğini düşündünüz mü? Cevabınız hayırsa, bu testi çözmeye hemen başlayın.... |
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Nasıl bir kız arkadaşsınız? | |
Hiç arkadaşlığınızın başkaları tarafından nasıl değerlendirildiğini düşündünüz mü? Cevabınız hayırsa, bu testi çözmeye hemen başlayın.... |
rica sedacim-Seda YK- demiş ki:Bayan doğru
İyi bir kız arkadaşta olması gereken tüm özelliklere sahipsin. Ama asıl önemli olan senin için doğru insanın kim olduğu. İletişimle ilgili olan konularda kendini rahat hissediyorsun. Karşındakinin neler beklediğini anlamakta zorluk çekmiyorsun. Fakat işin aslı, bu konu senin için o kadar da önemli değil, çünkü; hobilerin ve arkadaşlarınla daha çok meşgulsün. Ama doğru kişiyle karşılaştığında onun farkına varıp, kapılarını sonuna kadar açıyorsun.
ben yaptım testi sonucum bu :D tşkler zeynepcim
DİLAN YK demiş ki: Bayan aranılan
İnsanlarla iletişime hazırsın. Bunu da gösteriyorsun. Kendine güveniyorsun, bu da erkekleri sana hayran bırakıyor. Yardımsever bir yapıya sahip olman ise, insanların sana ihtiyaç duymasına en büyük sebep. Bunlara bağlı olarak doğru insanın kendiliğinden çıkagelmeyeceğini aklından çıkarmamalısın. Yapman gereken, sabırlı olmak ve eski erkek arkadaşlarına yardım edeceğim diye vaktini fazla harcamamak olmalı. Çünkü aslında sen elmanın diğer yarısını bulmak istiyorsun.
banada bu çıktı saol zeyno[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
rica meLisimmneriwan demiş ki:saol paylasım için ...
şexma demiş ki:Bayan doğru
İyi bir kız arkadaşta olması gereken tüm özelliklere sahipsin. Ama asıl önemli olan senin için doğru insanın kim olduğu. İletişimle ilgili olan konularda kendini rahat hissediyorsun. Karşındakinin neler beklediğini anlamakta zorluk çekmiyorsun. Fakat işin aslı, bu konu senin için o kadar da önemli değil, çünkü; hobilerin ve arkadaşlarınla daha çok meşgulsün. Ama doğru kişiyle karşılaştığında onun farkına varıp, kapılarını sonuna kadar açıyorsun.
tesekkürlerr..
-Seda YK- demiş ki:Bayan doğru
rica sedo$umeylül evrim demiş ki:-Seda YK- demiş ki:Bayan doğru
bana da bu çıktı
tşk zeynom...
RIDOCANYK demiş ki:harbıden bölemısınız ya cok merak edıyorumm
rica.--KüBrA YK-- demiş ki:saoll
rica canimbetül yurtseven demiş ki:saol canım teşekkürler
Similar topics