Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nasil Bir Kiz Arkadassiniz?

+7
RIDOCANYK
eylül evrim
**ŞeYmA**
neriwan
DİLAN YK
-Seda YK-
Mavi_Kiyamet
11 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Ptsi 5 Ocak 2009 - 15:15

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Nasıl bir kız arkadaşsınız?
Hiç arkadaşlığınızın başkaları tarafından nasıl değerlendirildiğini düşündünüz mü? Cevabınız hayırsa, bu testi çözmeye hemen başlayın....
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Perş. 15 Ocak 2009 - 15:34

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Bayan doğru
İyi bir kız arkadaşta olması gereken tüm özelliklere sahipsin. Ama asıl önemli olan senin için doğru insanın kim olduğu. İletişimle ilgili olan konularda kendini rahat hissediyorsun. Karşındakinin neler beklediğini anlamakta zorluk çekmiyorsun. Fakat işin aslı, bu konu senin için o kadar da önemli değil, çünkü; hobilerin ve arkadaşlarınla daha çok meşgulsün. Ama doğru kişiyle karşılaştığında onun farkına varıp, kapılarını sonuna kadar açıyorsun.

ben yaptım testi sonucum bu ddd:D tşkler zeynepcim

http://www.ismailykfanboard.net

3Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Perş. 15 Ocak 2009 - 15:35

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

-Seda YK- demiş ki:Bayan doğru
İyi bir kız arkadaşta olması gereken tüm özelliklere sahipsin. Ama asıl önemli olan senin için doğru insanın kim olduğu. İletişimle ilgili olan konularda kendini rahat hissediyorsun. Karşındakinin neler beklediğini anlamakta zorluk çekmiyorsun. Fakat işin aslı, bu konu senin için o kadar da önemli değil, çünkü; hobilerin ve arkadaşlarınla daha çok meşgulsün. Ama doğru kişiyle karşılaştığında onun farkına varıp, kapılarını sonuna kadar açıyorsun.

rica sedacim Gülümseme

4Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Perş. 15 Ocak 2009 - 15:40

DİLAN YK

DİLAN YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Bayan aranılan
İnsanlarla iletişime hazırsın. Bunu da gösteriyorsun. Kendine güveniyorsun, bu da erkekleri sana hayran bırakıyor. Yardımsever bir yapıya sahip olman ise, insanların sana ihtiyaç duymasına en büyük sebep. Bunlara bağlı olarak doğru insanın kendiliğinden çıkagelmeyeceğini aklından çıkarmamalısın. Yapman gereken, sabırlı olmak ve eski erkek arkadaşlarına yardım edeceğim diye vaktini fazla harcamamak olmalı. Çünkü aslında sen elmanın diğer yarısını bulmak istiyorsun.

banada bu çıktı saol zeyno[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

5Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Perş. 15 Ocak 2009 - 15:42

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DİLAN YK demiş ki: Bayan aranılan
İnsanlarla iletişime hazırsın. Bunu da gösteriyorsun. Kendine güveniyorsun, bu da erkekleri sana hayran bırakıyor. Yardımsever bir yapıya sahip olman ise, insanların sana ihtiyaç duymasına en büyük sebep. Bunlara bağlı olarak doğru insanın kendiliğinden çıkagelmeyeceğini aklından çıkarmamalısın. Yapman gereken, sabırlı olmak ve eski erkek arkadaşlarına yardım edeceğim diye vaktini fazla harcamamak olmalı. Çünkü aslında sen elmanın diğer yarısını bulmak istiyorsun.

banada bu çıktı saol zeyno[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

iimi$ ddd rica diLo$

6Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Cuma 16 Ocak 2009 - 17:18

neriwan

neriwan
İyİ YK'Cı

saol paylasım için ... evett

7Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? C.tesi 17 Ocak 2009 - 0:20

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

neriwan demiş ki:saol paylasım için ... evett
rica meLisimm

8Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? C.tesi 31 Ocak 2009 - 19:54

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Bayan doğru

;) tesekkürlerr..

9Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Paz 1 Şub. 2009 - 21:51

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şexma demiş ki:Bayan doğru

;) tesekkürlerr..

Rica ederim..

10Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Paz 8 Şub. 2009 - 16:31

eylül evrim

eylül evrim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bana da bu çıktı
tşk zeynom...

11Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Paz 8 Şub. 2009 - 16:46

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

eylül evrim demiş ki:

bana da bu çıktı
tşk zeynom...
rica sedo$um haha

12Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Ptsi 9 Şub. 2009 - 15:59

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

harbıden bölemısınız ya cok merak edıyorumm

13Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Ptsi 9 Şub. 2009 - 18:19

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:harbıden bölemısınız ya cok merak edıyorumm

harbiden böyLeyiz Sinir etme beni ok !

14Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Salı 10 Şub. 2009 - 17:15

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saoll

15Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Salı 10 Şub. 2009 - 17:33

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

saol canım teşekkürler

16Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Salı 10 Şub. 2009 - 21:54

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VALLA BENIM ARKADASIM DIYECEGIM BIR BAYAN YOK BU YERYÜZÜNDE!
BANA HERKEZ SIRRINI VERIR AMA BENIM SIRRIM SADECE ALLAHLA BENIM ARAMDADIR!
CHARACKTERIME UYGUN HENÜZ BIR BAYAN ARKADAS OLSUN GÖREMEDIM!
ALLAHIN TANIDIGI GIBI TANIDIKLARI HALDE KISKANCLIK YAPIYOR BU BAYANLAR!

17Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Salı 10 Şub. 2009 - 22:02

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

--KüBrA YK-- demiş ki:saoll
rica.

18Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Salı 10 Şub. 2009 - 22:06

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

betül yurtseven demiş ki:saol canım teşekkürler
rica canim Gülümseme

19Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Empty Geri: Nasil Bir Kiz Arkadassiniz? Çarş. 11 Şub. 2009 - 18:44

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Test Sonucu:

Bayan aranılan
İnsanlarla iletişime hazırsın. Bunu da gösteriyorsun. Kendine güveniyorsun, bu da erkekleri sana hayran bırakıyor. Yardımsever bir yapıya sahip olman ise, insanların sana ihtiyaç duymasına en büyük sebep. Bunlara bağlı olarak doğru insanın kendiliğinden çıkagelmeyeceğini aklından çıkarmamalısın. Yapman gereken, sabırlı olmak ve eski erkek arkadaşlarına yardım edeceğim diye vaktini fazla harcamamak olmalı. Çünkü aslında sen elmanın diğer yarısını bulmayaçalışmalısın

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]